Američki glumac Dzejms Gandolfini umro je danas u 51 godini na odmoru u Italiji.

Glumac James Gandolfini, poznatiji po ulozi gangsterskog bosa serije The Sopranos u produkciji HBO, umro je u sredu, najverovatnije od srčanog udara, potvrdila je mreža NBC News. Soprano je imao 51 godini.
U službenom saopštenju te mreže izražava se šok i neverica tom vešću i navode kako se radi o gubitku sjajnog glumca, specifičnog raskošnog talenta, divne osobe, osobe koja se prema svima odnosila sa poštovajem i uvažavanjem.
Službena potvrda te vesti došla je i od samog menadžmenta poznatog glumca i u njoj se navodi sledeće “Sa dubokim žaljenjem obaveštavamo vas da je naš klijent James Gandolfini preminuo danas dok je bio na odmoru u Rimu.”
Tvorac serije Sopranovi izjavio je da je šokiran vešću, kao i da se radi o nenanoknadivom gubitku osobe koja je bila pravi genije, čije će uloge ostati zauvek zapamćene.
Gandolfini se pojavljivao u mnogobrojnim filmovima pre uloge u Sopranovim. Zauvek će ostati upamćen po maestralno odigranoj ulozi mafijaškog bosa.Glimac je za tu svoju ulogu osvajao mnogobrojne nagrade. Serija se prikazivala u periodu od 1999 – 2007 godine.

Jedan of poslednjih interjvjua Dzejmsa Gandolfinija

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име