Koju obuću nositi uz uske farmerice? Postoji više razloga zašto devojke vole da nose uske farmerice. Međutim ponekad imaju problem da izaberu adekvatnu obuću uz njih. Visoke devojke sa dugim nogama ne treba da brinu. One mogu da uz uske farmerice obuju bili šta i izgledaće super. Problem imaju devojke sa kraćim nogama. Ako ne izaberu adekvatnu obuću uske farmerice će im noge učiniti još kraćim nego što zaista jesu. Evo nekoliko predloga šta možete obući uz uske farmerice.

1.    Baletanke
Jednostavne baletanke uz uske farmerice predivno stoje na dugim nogama, dok se devojkama sa kraćim nogama ne preporučuju.
Ovo je jedna klasična crno-bež kombinacija koju pored uskih farmerica čine bež bluza, crno-bež baletanke, crna torba , a poseban pečat ovom outfitu  daje originalna ogrlica sa priveskom u obliku crne mačke.

baletanke

2.    Pumps cipele
Devojke sa kraćim nogama treba da uz uske farmerice izaberu pumps cipele. Ne preporučuju se klasične pumps cipele već u jarkim letnjim bojama.
Ovu kombinaciju čine uski džins, plave pumps cipele i plava torba, klasična bela košulja i neki sladak komad nakita.

pumps cipele

3.    Platforme
Kad ne znate šta da obujete odlučite se za platforme i nećete pogrešiti. Platforme su odlične cipele za proleće i leto i super se slažu sa uskim farmericama. Začinite svoj outfit omiljenom torbom i minđušama.

platforme

4.    Polu duboke čizme
Ovo je jedan rokerski outfit. Odlična kombinacija uskih farmerica, ćizmica sa cirkonima,  stud torbe, rokerske bluze i fenomenalnog prstena.

polu duboke cizme

5.    Sandale
Ako volite da nosite sandale znajte da se one odlično slažu sa uskim džinsom. Izaberite bež ili svetlo roze nijanse  sandala i isto takvu boju bluze, torbe i naravno naočara za sunce.

sandala

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име