Victoria Secret kupaći kostimi spadaju među najkvalitetnije, najlepše i najmodernije kupaće kostime. Naravno i cena je velika, tako da luksus predstavlja kupovima ovog kostima. Međutim, ako želite da budete u trendu i imate kupaći poznate marke zbog čega će Vam ostale dame zavideti onda ne oklevajte već odmah u nabavku.

1.    Dublji gornji deo
Prelep kupaći kostim u retro stilu sa dubljim gornjim delom koji je naboran po sredini i ima lepo izrezane ivice. Donji deo je klasičan sa trakama za vezivanje. U njemu ćete sigurno izgledati koketno i ženstveno.
Dublji gornji deo
2.    Trouglasti kupaći kostim
Predivni i klasični trouglasti gornji i donji deo će sigurno skretati poglede suprotnog pola na plaži, a Vi ćete se osećati suptilno i zavodljivo.
Trouglasti kupaći kostim
3.    Croptop gornji deo
Victoria Secret kupaći kostimi su uvek u trendu. Pošto se ove sezone nose crop top majice, onu su osmislili kupaći sa croptop gornjim delom.  I to cvetni print u kombinaciji sa prugama će Vam ovog leta na plaži dati originalan i jedinstven izgled.
 Croptop gornji deo
4.    Twist gornji deo
Ako želite da izbegnete gornji deo sa trakama onda se opredelite za ovaj twist uvrnuti koji se zatvara pozadi. Prisutan je u različitim bojama i dezenima tako da ima za svačiji ukus po nešto.
Twist gornji deo
5.    Jednodelni kupaći kostim
Ako niste ljubitelj dvodelnog onda se opredelite za jednodelni kupaći kostim. Ovaj kupaći ima gornji deo sa V-izrazom, naboran je po sredini, a dole je postavljen. Na leđima je umereno pokriven. Postoji u različitim bojama i morskim printovima.
Jednodelni kupaći kostim

6.    Gornji deo sa resama
Ovaj kupaći izgleda zapadnjački divlje, ali i zadržava svoju ženstvenost. Ovo je jedan od najpopularnijih kupaćih kostima ovog leta.
 Gornji deo sa resama
7.    Mix kupaći kostim
Jedan od takođe najtraženijih kupaćih kostima predstavlja spoj različitih boja i printova. Gornji deo je neobičan i cvetni, a donji deo je plitak i sa prilično jednostavnim printom. Priznaćete predivnan miks.
 Mix kupaći kostim

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име