Zima se polako završava i pravo je vreme da pogledamo šta će se to nositi na proleće 2017 godine. Radi se o veoma zanimljivim komadima odeće i bojama koje će sigurno svaka dama poželeti da ima u svom garderoberu.
1.    Raznobojne pruge
Proleće se poslednjih godina ne može zamisliti bez prugaste odeće. Međutim, ostavite po strani svakodnevne i klasične crno bele pruge i odaberite odeću sa zabavnijim i raznobojnim prugama. Možete nositi bluze, haljine sa raznobojnim prugama ili neke modne detalje kao što su torbe.


2.    Žuta boja
Žuta je u trendu već nekoliko sezona. Inače radi se o pravoj prolećnoj boji koja odiše optimizmom i pozitivnom energijom. Nosiće se sve nijanse žute boje od jarko žute, preko pastelno žute do oker boje.


3.    Kaki boja
Ako niste ljubitelj jarkih boja onda će Vas sigurno veseliti činjenica da će se ovog proleća nositi i kaki boja. Radi se o neutralnoj boji koja podseća na boju peska. Kaki boja lepo stoji u kombinaciji sa belom bojom.


4.    Bluze na jedno rame
Pored bluza sa spuštenim ramenima ovog proleća nosiće se i bluze na jedno rame. Ove bluze se lepo mogu kombinovati uz različite stilove pantalona i suknji. Sa bluzama na jedno rame ćete sigurno biti primećene.


5.    Mantili na preklop
Radi se o mantilima koji podsećaju na bade mantile. U zavisnosti od boje i printova mogu biti deo i kežual i poslovnih kombinacija. Idealne su za prohladne prolećne dane.

6.    Bela košulja haljina
Još jedan vrući trend ovog proleća jesu i bele košulje i to one malo duže koje podsećaju i nose se kao haljine. Mogu se nositi kako uz čizmice tako i uz sandale.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име