Bliži nam se 14 februar poznatiji kao Dan ljubavi. Bezobzira gde i kako ga provodite imajte na umu da ovo nije dan kao i svaki drugi i ne podrazumeva samo prostu primopredaju poklona već je pre svega posvećen ljubavi i svim onim lepim i romantičnim osećanjima koje ljubav sa sobom nosi. U to ime doterajte se i obucite lepo kao da ga prvi put osvajate. Mi Vam ovoga puta predlažemo da pogledate i inspiraciju potražite među sledećim kombinacijama sa kojima sigurno nećete pogrešiti gde god da odete na proslavu Dana zaljubljenih.
1.    Crna i crvena boja
Crvena haljina je uvek dobar izbor za Dan zaljubljenih. Međutim, ukoliko smatrate da ova haljina ne odgovara prilici u kojoj proslavljate ovaj dan onda slobodno izaberite neku kombinaciju koja  obuhvata crvenu i crnu boju. Možete se opredeliti za crnu odeću i crvene modne detalje ili da kombinujete na primer crveni džemper sa crnom suknjom.


2.    Romantični printovi
Ovde se pre svega misli na odeću ili modne detalje koji sadrže printove koji podsećaju na ljubav kao što su srca, poljupci i slični printovi. Džemperi sa srcima su dobar izbor ukoliko ovaj dan proslavljate kod kuće u opuštenoj atmosferi. Za romantične večere slobodno možete obući crnu košulju sa crvenim srcima ili pak da izaberete neku jednostavnu torbu sa ovim romantičnim printovima.


3.    Mala crna haljina
Kad god je to potrebno uvek se možete osloniti na vašu vernu crnu haljinu sa kojom ćete odmah postići šik i moderan izgled. Ukoliko je Vaša crna haljina uska i kratka onda je uparite sa čizmama iznad kolena i kariranim šalom oko vrata.

4.    Bela košulja
Bele košulje su must have komad odeće koje svaka dama ima u svom garderoberu. Njih možete nositi na najraznovrsnije načine preko cele godine i u svim prilikama. Uvek su dobar izbor i za Dan zaljubljenih. Možete ih klasično kombinovati uz farmerice i štikle ili ih pak nositi uz crnu suknju i leopard print torbicu.


5.    Kožna mini suknja
Pored kožnih jakni i pantalona ove sezone u trendu su i kožne suknje. Predlažemo da ih za Dan zaljubljenih kombinujete uz crne rolke ili uz kraće džempere u nežnim pastelnim bojama.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име