Stiglo je hladno vreme i to ne samo kod nas već i u svetu. Poznate dame su se na vreme pripremile da osmisle svoje interesantne zimske kombinacije i prošetaju ih ulicama. Prisutni su sve sami trendovi od uskih pantalona, preko čizama iznad kolena, čizmica do članka, kaputića, šešira, šalova, krzna. Pogledajte neke od najzinimljivijih kombinacija koje su se mogle videti tokom proteklih dana.
1.    Olivia Palermo
Olivia Palermo se odlučila za slojevitu kombinaciju. Pored  uskih pantalona i ravnih čizama iznad kolena obukla je i štrikani džemper, preko krzneni prsluk i kao posebni dodatak maramu koja je pričvršćena upadljivim kaišem. Svoj izgled je začinila naočarima za sunce i Westward torbom.

Olivia Palermo
2.    Rosie Huntington Whiteley
Super model je zamenila tradicionalne pletene zimske kape jednim flopi šeširom koji se savršeno uklapa uz sivi kaput midi dužine. Tu su još i bela košulja, zelene uske kožne pantalone i drap čizmice do članka.

Rosie Huntington Whiteley
3.    Chrissy Teigen
Chrissy se odlučila za pončo, deblji šal, ubitačne čizme iznad kolena i teget šešir sa pozlaćenim trakama. Sve to je začinila Chanel torbicom.

Chrissy Teigen
4.    Taylor Swift
Pevačica se odlučila za karirani pončo, interesantan šal sa čubicama koji se po boji podudara sa uskim pantalonama. Sve to je začinila Dolce & Gabbana torbom i mahagoni kožnim čizmama do članka.

Taylor Swift
5.    Rihanna
Ništa ne može da prođe bez provokativne Rihanne.  Ona se ovoga puta utoplila pletenom kapom ili beretkom sa mrežom, dužim crnim kaputom i neizbežnim čizmama iznad kolena.

 Rihanna
6.    Gemma Arterton
Gemma je izabrala nežnu zimsku kombinaciju u neutralnim bojama. Čine je uske farmerice, štrikani džemper preko bele košulje,  beretka i kraći kaputić u istoj hrastovo braon boji, a izgled je kompletiran braon kožnim čizmama.

 Gemma Arterton
7.    Blake Lively
Lively izgleda ženstveno u šik ogrtaču sa interesantnim crveno crnim printom, uskim crnim pantalonama, crnom torbom i čizmicama sa štiklom. Svoj izgled je začinila crvenim karminom i smaragdnim minđušama.

 Blake Lively
8.    Jaime King
Glumica je pokazala šta joj je od odeće omiljeno ove zime. To su uske farmerice, čizme iznad kolena, štrikana bluza i čupavi kratak kaput. Znači štikano, usko i čupavo.

 Jaime King
9.    Allison Williams
Williams se za Dan zahvalnosti utoplila u kombinaciji koju čine teget olovka suknja, crna rolka, hulahopke, kožne rukavice, motorističke čizme i svetlo braon kaput. Svoj izgled je začinila roze karminom.

Allison Williams
10.    Alexa Chung
Alexa je izabrala u dve boje toniran kaput preko džempera i roze košulje, zatim uske sive pantalone i čizme.

Alexa Chung

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име