Počnimo od novosti što se tiče boja..

Najdominantnija boja za proleće/leto 2012 će definitivno biti zelena boja mente. Radnje će biti pune kreacija koje su odradjene u ovoj naizgled mirnoj boji.

Drugi modni trend ove sezone će definitovno biti  fluorescentna, najviše kad su u pitanju cipele i tašne… Od svetlo plave i žute preko zelene i narandžaste sve do jarke pink fluorescentne boje.

Da li heklate? E pa ove sezone će heklani delovi odeće biti jako popularni sa velikim akcentom na heklane prsluke.

Boja koja će predvoditi fluorescentnu grupu ove sezone je definitivno narandžasta. Očigledno je da ne postoji boja koja može biti tako jak modni detalj kao svetlo narandžasta. Tako da, ako vam je potreban novi par cipela ili nova tašna, neka bude narandžasta.

Torbe koje se nose na pojasu će biti veliki trend ove sezone. Držite se novih, malih, četvrtastih, tankih torbica. Male su, slatke i skidaju vam teret sa ramena.

Stopalima treba odmor. Ovog proleća male štikle su u trendu. Veoma su ženstvene, klasične i udobne.

Kremaste neutralne boje, odrađene tako da daju veoma ženstvan izgled. Pidžama stil i tunike namenjene da budu klasične i udobne.

Razmislite o kapricioznim šarama. Sve od ptičijeg printa, jelena, perja, voća… Šta vam padne na pamet. Topovi sa ovakvim printom će biti u trendu ove sezone kao i haljine i sportska odeća.

Izgleda da pruge dobro drže svoje mesto među modnim trendovima i ove godine, tako da nećete pogrešiti sa prugastim outfit-om od glave do pete.

Zvonaste pantalone sa visokim strukom su takođe veliki trend ove godine. Predlažemo da ih iskombinujete sa velikom štiklom, čisto da starom izgledu date novi detalj. Po starim pravilu zvonaste pantalone idu uz tanak kaiš, tako da ne zaboravite da obratite pažnju i na taj detalj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име