Haljine su zahvalni komadi odeće jer se mogu zbog svoje raznovrsnosti nositi u različitim prilikama. Zbog toga bi svaka dama trebalo u svom garderoberu da ima određene modele haljina. To nisu trenutni modni hitovi koji dolaze i odlaze već klasični komadi koji traju celog života. Pogledajte 11 izabranih must-have haljina.

1.    Mala crna haljina

Mala crna haljina
Koko Šanel je 1920 godine plasirala malu crnu haljinu i od tada je ona nezamenjiv komad odeće. Predstavlja klasičnu haljinu koju možete nositi u različitim prilikama i u bilo koje doba godine. Bez obzira na stil ona lepo stoji svakom obliku tela. Lako se kombinuje sa modnim dataljima.

2.    Šarena koktel haljina

 Šarena koktel haljina
Postoje različiti modeli šarenih koktel haljina. Na primer haljina sa šljokicama učiniće da sijate kao zvezda cele noći i da privlačite pažnju. Možete izabrati haljinu koja je tik do kolena ili kraću. Ako je Vaša koktel haljina previše ukrašena ne preterujte sa modnim detaljima.

3.    Haljina za svaku priliku

Haljina za svaku priliku
Postoje haljine koje se zahvaljujući svom modelu mogu nositi na posao, u kupovinu, na piće sa prijateljima po toplom danu. To su jednostravniji krojevi haljina u kojim se osećate prijatno. Mogu biti sa različitim dezenima ili jednobojne.

4.    Elegantna večernja haljina

Elegantna večernja haljina
Večernje haljine su obično dugačke i jednobojne. Izaberite neki klasičan model koji sigurno neće izaći iz mode. Najbolje je da bude strukirana i da prati oblik tela. Možete je nositi na koktelima, krstarenjima, svečanim večerama i tako dalje.

5.    Wrap haljina

Wrap haljina
Wrap haljine je 1972 godine plasirala Diana von Fursenberg i predstavljaju svestrane, laskave haljine koje pristaju svakom obliku tela. Možete je nositi na posao, odmor pa čak i uveče.

6.    Ženstvena čipkasta haljina

 Ženstvena čipkasta haljina
Čipka je u trendu ove sezone. Predstavlja retro stil i nalazi se na mnogim komadima odeće i modnim detaljima. Ukoliko ne želite da nosite haljinu sa belom čipkom onda izaberite neku šarenu. Haljina sa čipkom Vas čini nežnom i suptilnom.

7.    Asimetrična haljina

Asimetrična haljina
Promenite malo svoj stil odevanja sa izborom haljine sa asimetričnim rubovima, ramenima ili štampom. Ove haljine lepo stoje svakom obliku tela i čine Vas izazovnijom i smelom.

8.    Haljina sa boy-košuljom

 Haljina sa boy-košuljom
Tipična kežual haljina koja predstavlja takozvani androgeni stil odevanja, a muški izraz na gornjem delu haljine ( boy-shirt) će izvući svu Vašu ženstvenost i zavodljivost. Da biste poboljšali svoju figuru vežite pojas oko struka. U ovoj haljini izgledate opušteno i kežual.

9.    Cvetna haljina

Cvetna haljina
Idealna haljina za proleće i otvaranje sezone lepog vremena. U njima izgledate sveže, svedeno i fleksibilno. Među različitim cvetnim detaljima sigurno možete naći onu koja Vam najbolje odgovara. Mogu se nositi danju na privatnim zabavama, ali i uveče.

10.    Slatka i koketna letnja haljina

Slatka i koketna letnja haljina
Ovu haljinu možete nositi sa ravnim sandalama ili sa visokim potpeticama i nakitom u bilo koje doba godine. Ako je hladno kombinujte je sa helankama i kožnom jaknom. Opredelite se za svetlije voćne boje jer ćete u njima izgledati sveže i mlađe.

11.    Dnevna maksi haljina

Dnevna maksi haljina
Idealna haljina za leto jer se može nositi preko kupaćeg kostima sa ravnim sandalama ili papučama. Sa njom možete do grada, a onda na plažu i obrnuto. Čini Vas sofisticiranom i opuštenom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име