Modni stručnjaci su među velikom ponudom raznovrsnih modnih trendova  izvojili 11 koji će prema njihovim istraživanjima biti dominantni tokom 2020 – te godine. Pogledajte o kojim je trendovima reč./

Peplum stil
Modni stručnjaci smatraju da će razigrani peplum stil biti veliki trend tokom proleća, ali i leta 2020.Peplum stil se sužava do struka, a onda širi i na taj način prekriva nešto veći stomak kao i druge nedostatke. Dekolte može slobodno biti dublji, a suknja sa prorezom.

Pruge
Pruge će i tokom 2020 biti jedne od najpopularnijih printova. Nosiće se i horizontalne i vertikalne pruge. Prednost odeće sa vertikalnim prugama je u tome što lepo izgledaju na fotografijama i laskaju svakom tipu građe.

Pruge

Odeća od kože
Kožne jakne nikada neće izaći iz mode. Međutim, tokom 2020 pored jakni nosiće se i drugi komadi odeće od kože kao što su bluze, pantalone, suknje, haljine, šortcevi, trench mantili. Posebnu draž i osveženje ovom trendu daće koža u raznovrsnim bojama.

Odeća od kože

Puff rukavi
Puff rukavi su rastući trend koji će biti popularan i tokom ove godine. Možemo očekivati puff rukave u različitim varijantama od polusuženih pa do izrezanih.

Puff rukavi

Trendovi 70 – tih
Printovi, boje i odeća koja je bila u trendu tokom 70 – tih će ponovo oživeti u ovoj godini. Široki reveri na sakoima, pantalone zvoncare, štrikana odeća kao i boje oker i tamno narandžasta.

trendovi 70 – tih

Odela
Odela će biti popularna tokom cele godine. Nosiće se i u svečanim i u poslovnim prilikama. Mogu biti jednobojna ili sa printom. Odela su elegantna, moderna i lepo se kombinuju uz različitu obuću.

Odela

Neon boje
Modni dizajneri već najavljuju da su njihove prolećne kolekcije pune vedrih i neonskih boja. Neonske boje su pre svega veliki kontrast crnoj boji. Takođe se sve više kombinuju uz jarke i neutralne boje.

Neon boje

Alke i okovratnik ogrlice
Od nakita u ovoj godini nosiće se alke svih oblika, veličina i boja od velikih i debelih do zapletenih i tankih. Okovratnik ogrlice kao i upadljive narukvice će takođe biti popularne.

Alke i okovratnik ogrlice

Štrikana odeća
Takođe ćemo tokom ove godine viđati neke trendove kasnih 60 – tih kao što su štrikani komadi odeće i cvetni printovi. Štrikana odeća će obeležiti prvu polovinu godine. Štrikane bluze lepo stoje uz lagane haljine i teksas šortc ili farmerke.

Štrikana odeća

Tufne
Prošlu godinu je obeležio leopard print, a u ovoj godini će značajno mesto među modnim trendovima zauzeti tufne. Dominiraće ženstvene haljine i bluze sa tufnama kao i kombinacija tufni sa drugim printovima.

Tufne

Ravne cipele
Sve vrste ravnih cipela će se nositi u ovoj godini. Od klasičnih i elegantnih do kežual i sportskih modela. Takođe u opticaju su sve boje kao i printovi.

Ravne cipele

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име