Ukoliko je boja kose ono što ste planirali da u ovoj godini promenite onda će Vas sigurno zanimati popularne boje kose i one nijanse koje će biti moderne u ovom periodu. Pred vama je lista osam boja za 2020 godinu koje Vam mogu poslužiti kao inspiracija.

Popularne boje kose za predstojeću godinu su veoma raznovrsne, sadrže sve nijanse i značajne tehnike farbanja tako da ima za svačiji ukus po nešto.

Popularne boje kose – Srebrnasto plava


Silver boja kose je u trendu već nekoliko godina. Međutim, ukoliko srebrna boja kose još nije nešto što bi ste odabrali  onda možete uzeti u obzir ovu zanimljivu prelaznu srebrnasto plavu nijansu kose. Ova ledena i moćna boja je idealna za zimske mesece.

 

 

Serbrno plava boja kose

 

 

Popularna Lila boja za kosu


Pastelne boje za kosu su takođe aktuelne već nekoliko sezona. Međutim, ove godine od svih pastelnih boja najviše će se nositi lila boja ili boja lavande. Da bi Vam ova boja što duže trajala koristite najmanje jednom nedeljno masku za kosu.

 

Lila boja kose

 

 

Karamel pramenovi


Ukoliko imate čokoladno braon boju kose onda je možete osvežiti karamel pramenovima. Karamel pramenovi će Vašu kosu vizuelno učiniti mekšom i sjajnijom.

 

Karamel pramenovi

 

 

Bojenje krajeva kose dip – dye tehnikom


Ukoliko volite izazove i pritom želite da izgledate drugačije od ostalih onda krajeve kose obojite nekom jarkom bojom koja je u kontrastu sa Vašom osnovnom bojom kose. Za bojenje koristite dip – dye tehniku. Ako Vam je kosa ravna onda ove obojene krajeve možete uviti i time svojoj frizuri dati još lepši i zanimljiviji izgled.

 

Dip dze tehnika

 

 

Tamna čokoladno braon boja kose


Čokoladno braon boja kose će očigledno biti popularna u 2020. godini. A od svih nijansi ove boje dominiraće čokoladno braon sa karamel pramenovima kao i tamna čokoladno braon nijansa.

 

Tamna čokoladno braon popularne boje kose

 

 

Popularne boje kose – Narandžasto crvena 


Ovu živahnu i bogatu nijansu crvene boje kose ćete viđati svuda tokom ove godine i to sa razlogom jer odgovara svakom tipu kože i samim tim licu daje posebnu toplinu. Da bi Vam se ova boja što duže zadržala koristite šampone bez sulfata.

 

Popularne boje kose - Narandžasto crvena

 

 

Tamniji koren kose


Poseban efekat takozvane „senke u kosi“ možete ostvariti ukoliko koren kose obojite u tamniju boju da biste ostvarili kontrast sa osnovnom bojom kose. Ovaj trend u farbanju kose je već duže vreme prisutan.

 

Tamniji koren kose

 

 

Popularne boje kose – Mahagoni nijansa


Postoje različite varijante mahagoni boje kose. Međutim, tokom ove godine dominiraće mahagoni nijansa koja predstavlja kombinaciju tamno smeđe boje obogaćene crvenkasto zemljanim tonovima. Ova nijansa izgleda moćno i laska svakom tipu kože.

 

 

Popularne boje kose - Mahagoni

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име