Prelistali smo modne časopise, pregledali instragram I ostale društvene mreže I došli do zaključka da žene širom sveta ove zime najčešće nose sledeće modne kombinacije. Pred Vama je šest modernih zimskih kombinacija za 2020. godinu.

Kaput I torba u istoj boji
Svi znaju za ono staro pravilo da se torbe po boji usklađuju sa cipelama. Međutim, ovo pravilo danas više ne mora da se poštuje. Ove zime je u modi uklopiti kaput I torbu po boji. Boje ne moraju da budu identične već se slobodno mogu razlikovati u nijansama.

Mint boja
Pored crne, bele I neutralnih boja ove zime dame širom sveta sve više nose mint boju. Mint će najverovatnije biti najpopularnija pastelna nijansa ove sezone. Možete je kombinovati I sa drugim pastelnim bojama kao što su pastelno roze I boja lavande.

 

Kaiš torba oko jakne
Ukoliko volite kaiš torbe I želite da ih nosite ove zime onda ih slobodno vežite oko jakne. Jakna može biti perjana ili od nekog drugog materijala. Kaiš torba se može nositi I preko kaputa, blejzera ili mantila.

Kolor bloking stil
Najlakše I najsigurnije je kombinovati crnu sa belom ili neke druge neutralne boje. Međutim, ove zime je moderno nositi odeću koja je u blokadi boja. Napr. teget I narandžasta. Kolor bloking odevne kombinacije izgledaju veoma moćno.

Kašmir
Kašmir je nežan material koji je veoma popularan ove zime. Najviše se nose kapice, šalovi, džemperi, ali I kaputi od kašmira.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име