Na osnovu istraživanja ponude tržišta i zahteva potrošača koje su krajem prošle godine zajedno sproveli Global Sources i Fashion Snoops izvojeno je nekoliko komada odeće i modnih detalja za koje se sa velikom verovatnoćom može reći da će biti veliki modni hit ovog proleća i leta. Pogledajte o kojim je trendovima reč.
1.    Ranac
Louis Vuitton je ove sezone ponudio veoma interesantnu kolekciju rančeva koje karakterišu originalni oblici, printovi i metalni detalji. Pored velikih torbi koje nude modne kuće Dior i Moschino nosiće se podjednako i  manji i jednostavniji rančevi.

Ranac kao modni detalj
2.    Damska torba
Damska torba predstavlja jedan od ključnih modnih detalja bez kojih se ne može zamisliti predstojeća sezona. Ovu torbu karakterišu zanimljiv oblik, boja i kvalitetna ručka.  Pored klasičnih nosiće se i damske torbe ukrašene biserima i drugim zanimljivim dodacima.

Damska torba kao modni detalj
3.    Torba sa zanimljivom drškom
Novi hit ove sezone su torbe sa zanimljivom drškom. Pored pisma torbe sa ručkom tu su i veće torbe sa  takođe originalno osmišljenom drškom.

Torba sa zanimljivom drškom kao modni detalj
4.    Mikro torbe
Na tržištu postoje lepe i kvalitetne torbe različitih veličina. Međutim za proleće i leto 2015 izdvojile su se i male ili mikro torbe. Ove torbe pored ručki imaju i duži kaiš tako da se mogu nositi na rame ili oko glave kao kežual varijanta. Mnoge od ovih torbi su ukrašene zanimljivim detaljima.

Mikro torbe kao modni detalj
5.    Lančić sa veliki priveskom
Novitet za proleće je i lančić sa velikim i vertikalnim priveskom. Izgleda kreativno ali ima i druge prednosti. Vizuelno izdužuje dekolte i gornji deo tela čini upadljivijim što je naročitno bitno damama koje imaju male grudi i uska ramena. Privesci mogu da imaju rese i druge zanimljive geometrijske oblike.

 Lančić sa veliki priveskom kao modni detalj
6.    Upleteni kaiš
Kaiševi su u trendu poslednjih godina. Ove sezone izvojili su se upleteni kaiševi različitih širina i sa metalnim kopčama.

Upleteni kaiš kao modni detalj
7.    Marame
Marame su postale neizbežni modni detalj koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Međutim za ovu sezonu su se idvojile jednostavne i male marame koje se vezuju oko vrata. Mogu biti sa zanimljivim printom, resama ili nekim drugim dodatkom.

 Marame kao modni detalj
8.    Papuče
Popularnost papuča iz godine u godinu sve više raste. Ove sezone se ide korak dalje i nose se papuče neobičnog oblika, od različitog materijala kao i sa lancima i drugim zanimljivim dodacima.

Papuče kao modni detalj
9.    Plisirane suknje
Prema istraživanjima plisirane suknje različitih veličina i printova su ponovo u modi. Mogu ih nositi i mlađe i starije dame.

Plisirane suknje kao modni detalj
10.    Crop top majice
O popularnosti crop topa  smo više puta pisali. Postoje različiti modeli ovih majica tako da svako može da pronađe onu koja mu najbolje stoji. Crop top majice su idealan komad odeće za leto.

Crop top majice kao modni detalj
11.    Tunike
Tunike su odraz boemskog stila. Pored klasičnih tunika sa širokim rukavima i zanimljivim printom nose se i nešto suptilnije A-line tunike na bratele.

 Tunike kao modni detalj

12.    Bomber jakne
Ove jakne su pre svega simbol 70-tih i 80-tih godina. Ove sezone su ponovo aktuelne i to bomber jakne napravljene od različitog materijala uključujući i providne mrežice i saten. Nosiće se bomber jakne kako sa raznim aplikacijama tako i sa blokadom boja.

Bomber jakne kao modni detalj
13.    Slip haljine
Slip haljine podsećaju na spavaćice. Postoje u različitim veličinama i često imaju asimetrični oblik. Naročito su popularne slip haljine na bratele i sa čipkanim dodacima.

Slip haljine kao modni detalj

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име