Ukoliko želite da se zabavite predlažemo Vam da pogledate kako su neke holivudske zvezde izgledale na početku svojih karijera. Radi se o tinejdžerskom dobu kada su svi ludi, zaljubljeni i srećni. Mnogi poznati glumci su se toliko promenili da ih danas uopšte ne možemo prepoznati.
1.    Angelina Jolie
Angelina Jolie važi za jednu od najpoznatijih i najplaćenijih glumica u Holivudu. U poslednje vreme radi i kao reditelj. Dobitnica je Oskara i tri nagrade Zlatnog globusa.

 Angelina Jolie kao tinejdzer
2.    Brad Pitt
William Bradley poznatiji kao Brad Pitt rođen je 18 decembra 1963 godine. Ovaj poznati američki glumac i producent je dobitnik Zlatnog globusa i nagrade koju dodeljuje Udruženje filmskih glumaca.  Nekoliko puta je bio nominovan za Oskara a osvojio je samo jedan i to za filmsku produkciju.

Brad Pitt kao tinejdzer
3.    Jay-Z
Shawn Corey Carter poznatiji kao Jay-Z je američki reper, producent i preduzetnik. On je jedan od finansijski najuspešnijih hip hop umetnika i preduzetnika u Americi.

   Jay-Z kao tinejdzer
4.    George Clooney
George Timothy Clooney je američki glumac, pisac, producent i reditelj. Dobitnik je tri nagrade Zlatnog globusa za glumu i dve nagrade Oskara za glumu i produkciju.

George Clooney kao tinejdzer
5.    Johnny Depp
John Christopher Johnny Depp je američki glumac, reditelj i muzičar. Dobio je Zlatni globus i nagradu koju dodeljuje Udruženje filmskih glumaca za svoja dostignuća u oblasti glume.
 Johnny Depp kao tinejdzer
6.    Robert John Downey
Robert John Downey je američki glumac, producent i pevač. Prvi put se na filmu pojavio sa svojih pet godina kada je glumio pored svog oca Robert Downey. Tokom osamdesetih je glumio u tinejdžerskim serijama i dramama.

 Robert John Downey kao tinejdzer
7.    Goldie Hawn
Goldie Jeanne Hawn je rođena 21 novembra 1945 godine. Pored glume bavi se i filmskom produkcijom i pevanjem. Glumila je u mnogim televizijskim serijama i filmovima. Za sporednu ulogu u filmu „Cactus Flower“  je dobila Academy Award 1969 godine.

  Goldie Hawn kao tinejdzer
8.    Christian Bale
Christian Charles Philip Bale je američki glumac. Podjednako je glumio i u niskobudžetskim i u blockbuster filmovima.

Christian Bale kao tinejdzer
9.    Brooke Shields
Brooke Shields je američka glumica i model. Još kao dete je proglašena za veliku zvezdu jer je dobila dobre kritike za glavnu ulogu u kontroverznom filmu „Pretty Baby“. Glumila je dete prostitutku u New Orleansu sa početka 20 veka.

Brooke Shields  kao tinejdzer
10.    Helena Bonham Carter
Helena je engleska glumica koja se proslavila ulogom u filmu Lady Jane. Glumila je u mnogim filmovima od kojih su najpoznatiji „Soba sa pogledom“ i „Hari Poter“.

  Helena Bonham Carter kao tinejdzer
11.    Elvis Aaron Presley
Elvis Presley je bio američki pevač i glumac. Smatra se kraljem rokenrola i predstavlja sigurno jednu od najznačajnijih kulturnih ikona u 20 veku.

 Elvis Aaron Presley kao tinejdzer
12.    Kate Moss
Kate Moss je poznati engleski model.  Sa 14 godina je počela da se bavi modelingom i to nakon jednog slučajnog susreta na aerodromu sa Sarah Doukas koje je poznata kao osnivač Agencije za modele.

  Kate Moss kao tinejdzer
13.    Daniel Craig
Daniel Wroughton Craig je engleski glumac.  Proslavio se po ulozi Jemes Bond tojest izmiljenog britanskog tajnog agenta 007.

 Daniel Craig kao tinejdzer
14.     Jane Fonda
Američka glumica, pisac, bivši model, politički aktivista i fitnes trener. Dva puta je dobila Oskara. U 2014 godini je dobila nagradu za životno delo Američkog filmskog instituta.

Jane Fonda kao tinejdzer
15.    Michelle Ingrid Williams
Michelle je takođe američka glumica. Rođena je 9 septembra 1980 godine. Na televiziji se pojavljivala još tokom ranih devedesetih godina. Međutim o njoj se čulo tek nakon serije Dosonov svet u kojoj je glumila od 1998 do 2003 godine.

Michelle Ingrid Williams kao tinejdzer
16.     Sofia Coppola
Sofia Carmina Coppola je američka glumica, scenarista, reditelj i producent. Godine 2003 je dobila Oskara za najbolji originalni scenario za film „Izgubljeni u prevodu“. U istoriji dodele Oskara ona je tek treća žena koja je nominovana za najbolju režiju.

Sofia Coppola kao tinejdzer
17.    Gwyneth Paltrow
Gwyneth Kate Paltrow je poznata američka glumica, ali se bavila i pevanjem i napisala je nekoliko knjiga o hrani. Proslavila se ulogama u filmovima Seven i Emma.

 Gwyneth Paltrow kao tinejdzer

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име