1. Canaves Oia hotel – Santorini
Ovaj hotel sa pet zvezdica sagrađen je u Iji, na strani litice koja gleda na katedralu.Nudi privatan parking i gurmanski restoran. Na raspolaganju vam je privatna motona jahta za krstarenje Egejskim morem i ostrvima. Pogled na plavetnilo mora, iz vase sobe, ostavljaće vas iznova i iznova bez daha.
Cena noćenja za dve osobe u ovom hotelu košta oko 500 eura.
oja santorini
oja santorini
oja santorini
oja santorini
2. Adam and Eva hotel – Belek
Na oko 2 kilometra od Beleka nalazi se ovaj jedinstven hotel. Nudi svetao i futuristički dekor, spa centar sa širokom ponudom,ogroman otvoreni bazen, besplatan bezični internet. Sve smeštajne jedinice imaju zidove sa ogledalima i prozore od poda do plafona, i ogromne krevete.
Za sedam dana izdvojićete po 1000 eura po osobi. Preporuka je ovaj hotel bukirati što ranije moguće, prvenstveno jeftiniji je a i zbog slobodnih mesta kojih je jako malo tokom cele godine.
adam i eva hotel
adam i eva hotel
adam i eva hotel
adam i eva hotel
3. Le Burgundy Paris hotel – Paris
Ovaj hotel nalazi se u samom centru Pariza i ima pet zvezdica. Nudi luksuzan smeštaj u elegantnim sobama. Uzivajte u spa i velnes centru i isprobajte jela savremene francuske kuhinje. Čuvena Jelisejska polja udaljena su od ovog hotela 300 metara.
Cena noćenja za dve osobe u ovom hotelu staje oko 600 eura.
burgundi pariz
burgundi pariz
burgundi pariz
burgundi pariz
4. One and Only Royal Mirage – Dubai
Pored pogleda na zaliv ostrva Palma, ovo luksuzno odmaralište nudi impresivne vrtove i privatne plaze u duzini od 1 kilometra. Nudi pregršt rekreativnih sadrzaja, tri velika bazena sa kontrolisanom temperaturom, tri teniska terena, spa centre i još puno toga.
Cena noćenja je oko 400 eura za dve osobe.
rojal miraz dubai
rojal miraz dubai
rojal miraz dubai
rojal miraz dubai
5. Hilton Maldives Iru Fushi resort and spa – Maldivi
Nudi vile iznad vode i vile sa zasebnim bazenom. Gostima su na raspolaganju opuštajuće masaze u nekom od spa paviljona. Pojedine vile imaju staklene podne panele kroz koje mozete videti podvodni svet. Mozete se baviti mnogim sportovima na vodi, jedrenjem, jedrenjem na dasci, ronjenjem itd.
Noćenje za dve osobe u ovom hotelu košta oko 320 eura.
Naš savet je da prilikom bukiranja hotela naglasite da je razlog vašeg dolaska medeni mesec, dobićete poseban tretman, bolju sobu, i najverovatnije flašu šampanjca za dobrodošlicu.
hilton maldivi
hilton maldivi
hilton maldivi
hilton maldivi

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име