Oprah Winfrey poznata voditeljka je sama bez ičije pomoći izgradila svoje ime. Jaka žena je vredna poštovanja jer nesebično u svojim emisijama savetuje ljude kako da prebrode sve probleme i dođu do uspeha. Mnogi su uz njenu pomoć i samo jednu reč postali zvezde preko noći. Pogledajte neke od njenih saveta.

–    Veruj u sebe
Svako je prolazio kroz teške i neizvesne trenutke u svom životu. Počneš nešto da radiš i ne ide ti od ruke, pomisliš da nisi za taj posao. Oprah savetuje da veruješ u sebe i da stalno ponavljaš  da ono što mogu drugi možeš i ti. Možeš da uspeš samo veruj u sebe.

–    Zaboravite na tuđu pomoć
Ne čekajte da Vam stalno neko drugi pomaže i da budete zavisni od pomoći  dečka ili prijatelja. Budite hrabri i neustrašivi jer ćete sebe mnogo više poštovati kada znate da ste nešto potpuno sami uradili.

–    Budite hrabri
Život je surov i ne trpi slabiće. Oslonite se na svoj talenat i rad i uspeh neće izostati. Samo hrabro napred!

–    Ne plašite se izazova
Oprah je uvek uzbuđena i kad vozi i kad vodi emisiju. Sve radi sa puno strasti i emocija. Jer život je samo jedan i prepun izazova i uzbuđenja.

–    Težite svojim ciljevima
Iako ne znate šta želite da uradite sa svojim životom, veoma je važno da postavite sebi ciljeve. Možda Vam izgleda blesavo, ali i Oprah postavlja sebi ciljeve pa zašto ne biste i Vi.

–    Nikada ne odustajte
Nikada, nikada ne odustajte. Oprah je dobar primer jer je nekoliko puta bila odbijena pre nego što je dobila svoju emisiju. Kad Vam se na jednom mestu zatvore vrata na drugom Vam se otvaraju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име