Kožne suknje nikada ne izlaze iz mode. Mogu se nositi u svim godišnjim dobima, a posebno glamurozno izgledaju tokom jeseni. Međutim neke dame izbegavaju da ih nose da nebi izgledale previše rokerski. Zato pogledajte na koje sve načine možete da kombinujete kožne suknje sa ostalom garderobom i da postignete seksi i moderan izgled.

1.    Kožna suknja i bluza

Kožna suknja se lepo slaže sa bilo kojom vrstom bluza i džempera. Bluza može biti tanja, štrikana, sa grafikom, duža ili šira sve dolazi u obzir naročito tokom jeseni. Uz ovu kombinaciju možete obući čizme ili visoke potpetice.

2.    Majica sa kratkim rukavima i suknja

Ovo je najbolja i najjednostavnija kombinacija za toplije dane. Ako želite kežual izgled možete da uz kožnu suknju nosite neku jednostavnu majicu. Ukoliko želite žestok i rokerski izgled izaberite majicu sa interesantnom grafikom. Obujte visoke potpetice.

3.    Kožna suknja i kožna jakna

Kao što se teksas slaže sa teksasom tako se i koža slaže sa kožom. Kožna suknja i kožna jakna su moderna i otmena kombinacija.

4.    Čipka i kožna suknja

Neki smatraju da kožna suknja daje previše čvrst i žestok izgled. Zato kad kombinujete kožnu suknju sa čipkanom bluzom dobijate ženstven i nežniji izgled. Kombinacija kože i čipke stvara savršenu ravnotežu između žestokog i nežnog izgleda.

5.    Krzno i kožna suknja

Kožna suknja je sama po sebi luksuzan komad odeće. Međutim za postizanje glamuroznog izgleda uparite je sa krznom. Možete koristiti krzneni prsluk ili jednostavnu jaknu i kaput koji imaju krzno na ramenima. Ovo je jedna poprilično šik kombinacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име