Zima je na pragu. Brojimo dane do Nove godine i Božića. Polaku kupujemo potrebne sitnice i razmišljamo o tome šta ćemo obući za najluđu noć. Frizura je vrlo bitna i zato Vam predlažemo da pogledate koje su boje kose u trendu ove zime.

1.    Plavo crvenkasta ( strawbbery blonde)

Plavo crvenkasta ( strawbbery blonde)
Plavo crvenkasta spada u toplije nijanse kose za ovu zimu. Predstavlja lagan prelaz sa plave na tamnije plavu boju i dobro se slaže sa bojom kože.

2.    Tamno čokoladno braon boja ( dark chocolate brown)

Tamno čokoladno braon boja ( dark chocolate brown)
Ovo je savršena boja za zimu i za dame koje žele tamniju nijansu kose koja ne ide na crno.

3.    Cimet crvena ( cinnamon red)

Cimet crvena ( cinnamon red)
Cimet ili bakarno crvena je još jedna boja kose koja izgleda zapanjujuće u bilo koje doba godine, a naročito tokom jeseni i zime. Ovo je duboka, topla i zanosna boja koja odgovara mekom kvadratnom licu. Preporučuje se brinetama koje žele da osveže svoju boju kose.

4.    Boja meda ( honey blonde)

 Boja meda ( honey blonde)
Postoje mnogo nijansi ove boje. Potrebno je da izaberete onu koja Vam najbolje odgovara jer će Vas ova boja sigurno izdvojiti iz mase.

5.    Kestenjasto braon (chestnut brown)

Kestenjasto braon (chestnut brown)
Između tamno plave i tamno braon boje kose se nalazi ova kestenjasta koju mnogi smatraju skromnom nijansom. Međutim ova boja se odlično uklapa u zimski ambijent i u trendu je ove sezone.

6.    Crvenkasto braon boja ( cherry coke)

 Crvenkasto braon boja ( cherry coke)
Ovo je zanosna, lepa i upečatljiva boja kose koja dobro stoji damama sa tamnijim tenom. Izgleda veoma svečano i idealna je za najluđu noć u godini.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име