Vedra varijanta će uvek biti u modi. Svetla boja sama po sebi izgleda čisto i sveže,a kombinacije sa takvom odećom sofisticirano i elegantno. Međutim,žene izbegavaju da nose svetle boje od glave do pete jer ne žele da izgledaju kao mlada na venčanju.Zato Vam predlažemo da pogledate sledeće savete koji će Vam pomoći da napravite moderne kombinacije za leto 2020 godine.Nosite više belu boju jer je to idealna boja za leto. Ova čista  boja će  svaki  Vaš outfit  podići na viši nivo.

Nikako sa čipkom

Čipka je uglavnom sastavni deo venčanica,zato ako želite da nosite belo od glave do pete,a da ne izgledate kao mlada onda izbegavajte čipku.Birajte odeću od drugog materijala kao što su pamuk,tekstil i slično.Da biste razbili monotoniju uvucite bluze ili košulje u pantalone i uklapajte bele haljine uz bele patike.

Bela odeća – Seksipilnija varijanta

Venčanice su uglavnom svedene i pristojne i nemaju previše seksi naglasak.Zato za večernji izlazak ili sličan provod birajte seksi haljine sa prorezima,golim leđima ili kratke bele haljine uz telo.

Odeća sa upadljivim krojevima

Venčanice su krojene da izgledaju lepršavo,meko,romantično.Zato vi birajte odeću drugačijih,strožih krojeva.Na primer belu haljinu na preklop, pantalone do članka,sakoe.

Igrajte se sa materijalima

Uklapajte u jedan outfit odeću u ovoj boji koja je napravljena od različitog materijala.Nosite svetlu štrikanu suknju uz beli blejzer od tvida ili teksasa,takođe možete nositi svetle svilene košulje uz svetle farmerke.Miksujte materijale.

Dodajte malo pop boje

Iako je monohromatski stil u modi,ipak svetla od glave do pete može izgledati pomalo dosadno i bledunjavo.Zato slobodno dodajte malo pop boja poput teget sakoa ili torbe, crvenih ili roze cipela.Mada uz belo lepo stoje modni detalji sa bilo kojim printom počev od animal printa preko pruga do cvetnog printa. Uvek uz belu boju ide i crna boja. Zato možete osmisliti i neke svoje moderne kombinacije za leto 2020.