Boja kose za jesen 2021 godine je inspirisana prelepim nijansama i tonovima koje nam priroda pruža u ovo doba godine. Od kapućino plave, preko boje lišća i drveća pa sve do boje vina, jabuka i začina su samo neke od nijansi koje su u ponudi ove sezone.farbanje

Možemo slobodno reći da je crvena hit ove jeseni i to sa svim svojim kako svetlijim tako i tamnijim nijansama. Plava i smeća će se takođe nositi, ali se i od njih očekuje da budu u duhu jeseni odnosno malo dublje i začinjene ombre ili balayage pramenovima. Pred Vama je 10 boja kose za jesen 2021 godine koje već na prvi pogled izgledaju očaravajuće i neodoljivo.

1.Ombre tamnija braon do boje hrastovineombre od tamnije do svetlije smedje

Ova smeđa nijansa koja se kreće od tamnije braon do svetlije braon, koja podseća na tonove hrastovog drveta, izgleda lepše na dužoj talasastoj kosi.Uz pomoć ombre tehnike tamniji i svetliji tonovi su lepo uklopljeni tako da sve u celini izgleda veoma prirodno, i očaravajuće i potpuno u skladu sa jesenjim prirodnim tonovima. Dobra strana ove nijanse jeste da odgovara svim tipovima kože, a posebno dolazi do izražaja uz preplanuli ten od sunca. Samim tim je dobar izbor za sam početak jeseni kada još uvek imamo preplanuli letnji ten.

2.Kosa u boji hrskave pite od jabukajabuka boja kose za jesen 2021

Još jedna tipično letnja slika crvenih jabuka i ukusne pite od jabuka je pretočena u prelepu i svestranu nijansu za kojoj žene žude ove sezone. Možete je nositi na svim dužinama kose mada do izražaja najbolje dolazi na blago talasastoj dugoj i kosi srednje dužine.

3.Bordo boja sangria vinabordo boja kose za jesen 2021

Kao što smo rekli sve nijanse crvene su u trendu ove sezone. Ovo je tamnija bordo ili burgundi nijansa koja podseća na tonove vina sangria. Crvenkasti tonovi na tamno smeđoj osnovi su evidentni i odmah dolaze do izražaja. Prelepa nijansa koja lepo stoji svim ženama, a posebno onima sa srednjim podtonovima kože.

4.Bakarno crveni pramenovi na smeđoj osnovibakarno crveni pramenovi

Ultra šik nijansa koja izgleda meko, živahno i neodoljivo. Idealna je za prirodne brinete koje ove sezone žele malo da začine svoju boju bakarno crvenim pramenovima. Pritom će smeđa boja dobiti potrebnu dubinu, a lice izgledati svežije i toplije.Bakarne nijanse su u trendu poslednjih godina i idealno se uklapaju uz jesenje slike koje nas okružuju. Ova nijansa posebno dolazi do izražaja na dugoj, talasastoj kosi, mada lepo izgleda i na bob i piksi frizurama.

5.Čokoladno kesten balayage boja kose za jesen 2021cokoladno kesten boja kose za jesen 2021

Čokoladno kesten balayage pramenovi su odlično rešenje za sve one žene koje žele da osveže svoju tamno smeđu kosu. Na taj način će kosa izgledati prirodnije i mekše što je veoma bitno jer je svakoj kosi posle leta potrebno malo živosti, volumena, topline i dinamike što ova nijansa odmah pruža. Rezultat je veoma bombastičan.

6.Topla kapućino plava nijansatopla kapucino plava

Estetski veoma efektna boja idealna za prelazni jesenji period. Kapućino plavi pramenovi, koji podsećaju na boju opalog lišča, naročito dolaze do izražaja na dugoj talasastoj kosi mada i na kraćim bob i lob frizurama. Tamniji karon daje ovoj nijansi potrebnu dubinu i volumen. Ova nijansa posebno laska ženama sa preplanulim tenom.

7.Karamel i moka boja kose za jesen 2021karamel i moka boja kose za jesen 2021

Ako imate dugu kosu onda vam frizeri za ovu sezonu preporučuju farbanje koje podrazumeva miks nijanse karamele i moka kafe. Dobićete pravu supermodel frizuru koja vašoj dugoj kosi daje posebnu dimenziju i prirodnu teksturu. Držite se pravila da boja pri korenu bude tamnija.

8.Kosa u boji bundeveboja bundeve

Još jedan simbol jeseni jesu i bundeve pa su samim tim zanimljive i nijanse kose u bojama bundeve. Frizeri ovu nijansu preporučuju za novembarske dane kada već uveliko koristimo bundeve. Radi se o toplim tonovima koji posebno laskaju na gustoj kosi sa pretežno ravnom teksturom. Za dramatičniji i dimaničniji izgled dodajte ravnoj kosi malo talasa. Poželjno je koristiti i ulje da bi boja kose zasijala u punom sjaju.

9.Ćilibar crvenkasta boja kose za jesen 2021cilibar crvenkasta

Ovi ćilibar i crvenkasti tonovi oslikavaju nijanse jesenjeg lišća. Takođe daju kosi potrebnu dubinu i ekstra teksturu što je posebno vidljivo na dugoj i kosi srednje dužine sa ravno sečenim krajevima. Ukoliko dodate i šiške uz ovu nijansu ćete odmah izgledati moderno, seksi i mladalački.

10.Zagasito narandžasta sa kestenjastim tonovimazagasito narandjasta i kesten

Zagasito narandžasti i kestenjasti tonovi takođe podsećaju na boje jesenjeg lišća i u kombinaciji daju veoma prirodan izgled vašoj kosi. Ova nijansa posebno laska ženama za hladnijim tonovima kože. Možete je nositi na svim dužinama kose mada prelepo izgleda i na kratkim frizurama kao što su piksi i bob.