Boja kože, ili u svetu poznatija „nude“ boja, ističe vašu prefinjenu ženstvenost, nežnost, seksipil i prirodnu lepotu. Za razliku od agrsivnih, upadljivo jarkih boja, prirodni tonovi kože donose eleganciju i krajnje diskretnu provokativnost. Odeća u boji kože raspiruje mušku maštu, jer šta ima privlačnije od asovijacije na golu kožu?

Tajna boje kože je u stapanju sa vašom sopstvenom kožom, zbog čega su je i prozvali „gola boja“. Međutim, da bi vaša odevna kombinacija u nude boji bila pun pogodak, morate odabrati adekvatnu nijansu u skladu sa vašim tenom.

cipele boje kozeZbog svoje neutralnosti, izuzetno je zahvalna za kombinovanje sa drugim bojama. Ipak, za impresivan efekat, odlučite se da budete „nude“ od glave do pete.  Nećete biti upadljivi, ali ćete svakako biti zapaženi i prepoznati kao osoba sa stilom.

Ova boja podrazumeva širok dijapazon nijansi: boja slonovače, boja peska, puder roze, nežno bež, topla karamel, boja kajsije, pa čak i nijanse ledeno bele. Hladiniji i tamniji tonovi bolje će pristajati svetloj boji kože, dok tamnopute dame mogu da odaberu i zlatkaste varijante.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име