Svake godine u modi su neke nove boje. Ove sezone su pored prošlogodišnjih boja u trendu i neke potpuno nove. Pogledajte koje su to boje.

1.    Pepermint zelena

Pepermint zelena boja u trendu
Pepermint zelena predstavlja slatku nijansu zelene boje koja je u trendu ove godine. Ovu pepermint zelenu haljinu na tufne možete nositi svuda. Ova boja lepo stoji damama sa tamnijim tenom.

2.    Boja korala

Boja korala u trendu 2013
Ova topla boja je u trendu već dve godine i ne gubi na svojoj popularnosti ni ove godine.  Možete je nositi u obliku haljine, torbice ili nakita.

3.    Svilenkasto, slatka roze

Svilenkasto, slatka roze boje u trendu 2013
Svilenkasto, slatka roze je ženstvena, meka boja sa kojom ćete se osećati kao princeza. Ovakvu ogrlicu možete nositi uz klasične pantalone i izgledaćete ženstveno.

4.    Bela

Bela boja u trendu 2013
Bela se slaže sa svim bojama i uvek će biti u trendu. Možete je nositi u obliku bluze, cipela ili ovakvog prelepog kaputa.

5.    Energično plava

Energično plava boja je u trendu 2013
Plava boja podseća na more. Naročito su popularne svetla i energično plava koje se odlično slažu sa zelenim očima. Šta god da nosite u ovoj boji bićete u centru pažnje.

6.    Sunčano žuta

Sunčano žuta boja je u trendu 2013
Mnogi ne vole da nose žutu boju. Međutim ova nijansa je posebna i dobro se uklapa sa džinsom ili suknjom sa cvetnim detaljima.

7.    Neutralna bež

 Neutralna bež boja je u trendu 2013
Samim tim što je neutralna ova boja se slaže sa mnogim drugim bojama. Možete je uklopiti sa ostalim bojama koje se u trendu ove sezone kao što su boja korala, energično plava i nežno roze boja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име