Prezauzet čestim snimanjima, naporan posao i malo hrane učinili su da je poznati Holivudski star postao pravi džangrizavac. Za potrebe njegovog poslednjeg ostvarenja Elysium glumac je morao da se podvrgne strogoj dijeti kako bi stekao formu za snimanje zahtevnih scena u tom ostvarenju. Sam glumac priznaje da je počeo da oseća teret godina i kaže kako mu je ovaj poslednji napor da ostane u dobroj kondiciji zapravo vrlo teško pao.

Glumac je istakao: “… bio sam vrlo džangrizav na ovom poslednjem snimanju jer sam bio na dijeti sve vreme. Mislim i da sam postao zatvoreniji i nepristupačniji…”
Matt Damon ima 42 godine i za ovu promenu raspoloženja zapravo krivi svoje godine i kaže: “nije to bila neka ekstremna dijeta, nije bilo nešto sa čim se nisam susretao ranije, ali, iskreno u godinama u kojima se sada nalazim posdvesno ne želim sebe da lišavam omiljene hrane, želim da jedem baš sve što volim da pijem sve što mi godi i što mi prija. Ja sam u suštini proždrljivac.”

Matt Damon je inače oženjen  Lucianom Barroso i ima četvoro dece i izgleda da je očigledno željan porodičnog života a naročito trpeze. Elysium je u suštini naučnofantastično ostvarenje, zahtevno za glumca u svakom smislu. Matt navodi kako je u godinama kada ne mora da se plaši da će ga zbog nekoliko kilograma viška ostaviti devojka.
O čemu se tu zapravo radi za sada ostaje nejasno, ali već je kristalno jasno da je Matt Damon počeo da oseća teret svojih godina i da mu se to nimalo ne sviđa ali da je na korak od toga da tu činjenicu i prihvati.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име