Boja Kose, tj. nijanse su nešto što modni stručnjaci sa velikom pažnjom prate, Sva bitna modna i beauty dešavanja tokom ove zime su prošla i pojavili su se novi predlozi. Između ostalog zaključak je da su pet boja za kosu definitivno dominirale tokom zime 2019/ 2020 godine. Pogledajte o kojim je bojama za kosu reč.

Kremasto plava boja za kosu

Radi se o tamnijoj varijanti platinasto plave boje kose koja je idealna za hladnije jesenje dane. Kremasto plava lepo stoji i na kratkoj i na dužoj kosi. Posebno se preporučuje damama sa retkom kosom jer joj daje potreban volumen.

Karamel pramenovi

Ako želite da Vaša tamnija boja kose tokom jeseni izgleda nežnije i privlačnije onda izvucite nekoliko karamel pramenova. Pramenove možete izvlačiti sa svih strana to jest po celoj dužini kose ili samo blizu lica.

Izvorna crna boja

Crna boja za kosu nikada neće izaći iz mode. Ove jeseni dominira prava crna boja koja u kombinaciji sa crvenim karminom izgleda moćno i glamurozno. Crnu boju takođe možete nositi na svim dužinama kose.

Plava kosa tamnija pri korenu

Da bi Vaša plava kosa dobila višedimenzionalan izgled potrebno je da bude tamnija pri korenu. Dokazano je da sa ovakvom kombinacijom boja svaka dama deluje vizuelno mlađe.

Bronde

Bronde kao miks plave i braon boje kose dominira tokom cele godine. Lepo stoji kako uz preplanuli tako i uz svetliji ten. Laka je za održavanje i deluje prirodno. Zato je dame širom sveta obožavaju i rado nose ove jeseni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име