Predstavljamo Vam popularne boje za leto 2020 godine. Verovatno ste raspremali svoju garderobu, sklonili zimske stvari i izvukli letnje. Želite da obnovite letnju garderobu nekim lepim komadom odeće poput bluze, haljine, pantalona i zanima Vas koje su popularne boje za leto.

Klasično plava je proglašena za vrući trend 2020 godine i ona će se nositi cele godine. Idealna je i za leto. Pored plave pogledajte koje će se još boje i nijanse viđati na svakom koraku ovog leta.

Svetlo crvena

Crvena  će uvek biti u modi. Međutim, ovog leta dominiraće svetlija crvena nijansa koja vuče ka narandžastoj. izgleda energično i odiše samopouzdanjem. Crvena  se dobro uklapa sa plavom.Ovu nijansu crvene možete nositi uz narandžastu, crnu, belu, žutu i druge svetlije i tamnije nijanse. Svetlo crvena haljina je savršen izbor za letnje večernje prilike. Sa njom nikada ne možete pogrešiti. Ako ne znate šta da obučete osim crne haljine za svečane prilike onda slobodno izaberite crvenu.Ona lepo stoji svim ženama bez obzira na boju tena.Pronađite nijansu koja Vama najlepše stoji. Možda je to upravo ova svetlija takozvana Scarlet crvena.

Klasična plava

Plava je idealna za leto jer se uklapa uz  more i vedro nebo. Ova klasična nijansa izgleda moćno i često se nosi i kao deo šminke, a ne samo garderobe. Tako da ćemo ovog leta pored plavih kupaćih kostima, haljina, košulja viđati i senke, karmine i  plave ajlajnere.  Pored klasične nosiće se i pastelno plava kao i upadljiva neonsko plava. Plave košulje kao i bele predstavljaju klasiku i uvek će se nositi. Možete ih vezati u čvor i upariti sa plavom suknjom i zlatnim sandalama. Dobićete modernu, šik kombinaciju.

Mint

Zelena kao i sve njene nijanse je bila vrući trend prošle godine. Od tih nijansi neprimetno se izdvojila mint koja je u modi ovog leta. Prelepa, nežna nijansa koja podseća na morske dubine. Da biste napravili najlepši letnji outfit uparite mint sa bilo kojom nijansom roze. Mint haljine su idealne za leto. Mint pantalone sjajno izgledaju uz bele bluze. Suknje takođe možete u zavisnosti od modela nositi u svim prilikama. Od poslovnih preko kežual do večernjih.

Koralno pink

Kada kombinujete toplu boju korala sa nežnom roze nijansom dobićete umirujuću žensku nijansu koja izgleda šik za nošenje i danju i noću. Za večernje prilike izaberite fine tkanine poput svile, tila ili sequin u ovoj boji.Uparite koralno pink bluzu sa belim pantalonama za poslovne prilike. Koralno pink predivno stoji uz belu. Možete nositi haljinu sa belim modnim detaljma kao što su cipele i torba. Takođe ide uz printove kao što je karirani print.

Boje za leto –  Šafran

Optimistička, vesela narandžasto žuta nijansa koja podseća na šafranov cvet. Možete je nositi od glave do pete i suigurno ćete biti primećeni jer ova boja na letnjem suncu izgleda fantastično. Pored ove nijanse nosiće se i pastelno žuta kao i upadljiva neonsko žuta. Probajte letnje šafran haljine koje u zavisnosti od modela možete nositi u svim prilikama 0d kežual preko poslovnih do svečanih. Šafran bluze pufnastih rukava uklopite uz bele pantalonice za kežual prilike. Formalni model šafran haljine uklopite uz letnju torbu i sandale i spremni ste za posao.

Boje za leto – Ljubičasta

Kada je u pitanju značenje boja, ljubičasta je misteriozna, moćna kraljevska boja koja će se uvek nositi. Dominiraće i ovog leta. Biće podjednako zastupljene i tamnije i svetlije ljubičaste nijanse. Ljubičasta je odličan izbor za party haljinu. Ovog leta u modi je kombinacija ljubičaste sa koralnom pink.Uklapajte podjednako i odeću i modne detalje.Ljubičasta dobro izgleda i na svetlijem i na potamnelom tenu. Zanimljive su ljubičaste haljine sa karnerima koje možete nositi preko kupaćeg.

Bela

Mala bela haljina, beli kupaći kostim, bele sandale, košulje, pantalonice, nema leta bez bele boje.Najlakše se kombinuje, ne privlači sunce i izgleda čisto, otmeno i elegantno. Bela prelepo izgleda na preplanulom tenu. Možete nositi belu od glave do pete. Takođe su zanimljive i idealne za leto bele haljine u boho stilu. To su haljine sa zanimljivim vezom. Kad god ne znate šta tokom leta da obučete uzmite belu majicu i šortc. Postoji veliki izbor belih haljina koje možete nositi u svim prilikama. Sa belom kao i crnom nikada ne možete pogrešiti. Možete ih uvek i kombinovati jer izgledaju kao par moćno, klasično i elegantno.

Maslinasto zelena – Boje za leto

Pored mint još jedna nijansa zelene koju ćemo viđati ovog leta jeste i vojničko, maslinasto zelena. Tamna, moćna i neutralna nijansa koja se dobro može uklapati sa ostalim bojama ovog leta. Prelepo izgleda u kombinaciji sa šafran žutom. Nosiće se maslinasto zelene bluze, haljine, košulje, kombinezoni i ostala odeća kao i modni detalji. Možda izgleda tamno za leto. Međutim, maslinasta haljina kao i komplet šortc i crop top majica su sigurno dobar izbor. Možete uvek umesto odeće izabrati detalje u maslinasto zelenoj kao što su torbe, cipele, kaiš ili neki dodatak u kosi.