Pored žute i sive koje su proglašene za glavne boje 2021 godine pogledajte koje su još popularne boje za leto 2021 koje ćemo viđati na svakom koraku i koje će sigurno odmah podići naše raspoloženje.letnje boje

Pored toga što podižu stil odevanja na viši nivo i daju mu određeni lični pečat neke nijanse utiču i na naše raspoloženje i emocije. To je naučno dokazano kao i to da one deluju kao moćni alat koji nam pomaže da ostvarimo bolju komunikaciju u društvu. Njihov značaj je veliki i zato ih treba na pravi način iskoristiti kao deo našeg autfita. Trendi boje za leto 2021 se kreću od nebesko plavih do nežno roze nijansi i dobar su izbor da ove sezone izgledamo božanstveno i nežno u svakom trenutku.

1.Nebesko plavetnilonebesko plava boje za leto 2021

Radi se o nijansi plave koja podseća na vedro nebo bez oblaka. Viđali smo je na mnogim modnim revijama od Hermesa do Fendija, ali su je žene zavolele i rado je nose ove sezone. Prelepo stoji kako plavušama tako i crnkama i crvenokosama. Lako se kombinuje sa drugim kako svetlijim tako i tamnijim nijansama. A što je najvažnije nije nametljiva nijansa već deluje smirujuće i zabavno. Možete izabrati nebesko plavo odelo za posao, haljinu za kežual šetnje ili kupaći kostim u ovoj plavoj nijansi koja se savršeno uklapa uz plažu i more. Topla preporuka za leto 2021.

2.Boja rđe za leto 2021boja rdje za leto 2021

Boju rđe modni stilisti ovog leta stavljaju na vrhu iznad svih ostalih nijansi. Ova zemljana nijansa je tokom 60 – tih bila rezervisana za somotske pantalone koje su se nosile tokom jeseni i zime pa se zato do skoro i smatralo da je rđa tipično jesenja nijansa. Međutim, modni kreatori su ponudili ženama i prelepe letnje odevne komade u ovoj zemljanoj nijansi čije vreme tek dolazi. Za početak nabavite lepršavu haljinu u tonovima rđe stavite kaiš oko struka i sigurno ćete dominiratri gde god da se pojavite.

3.Pastelno žutapastelno zuta

Pastelne nijanse su u trendu ovog leta, a među njima dominira nežna pastelno žuta nijansa. Za razliku od jarko žute koja podseća na sunce i koja je i dalje u modi, pastelno žuta je malo suptilnija i pogodna je za monohromatske autfite. Srećom, prija oku i podiže raspoloženje.

4.Puderasto rozepuderasto roze

Prašnjavo ili puderasto ružičasta nijansa odiše posebnim šarmom, romantikom i nadom i idealna je zamena tipično neutralnim nijansama. Modne piste su bile prepune odeće u ovoj nijansi počev od sofisticiranih haljina preko laganih letnjih majica i kupaćih kostima. Još jedna pastelna nijansa koju vredi isprobati ovog leta.

5.Boja zlata za leto 2021boja zlata za leto 2021

Od metalik nijansi ove sezone dominiraće boja zlata. Zlato je inače sinonim za ambiciju, sreću i blagostanje, a tokom letnjih meseci zlatni tonovi izražavaju optimizam. Izaberite detalje poput torbe ili sandala u metalik zlatnoj ili neku maksi suknju ili lepršavu haljinu u zlatnim tonovima. Metalik zlatna se dobro može uklopiti sa ostalim tonovima od belih preko braon do crvenih.

6.Nežno siva boja za leto 2021siva boje za leto 2021

Siva u kombinaciji sa žutom je hit 2021 godine. Međutim tokom leta dominiraće nežnija i svetlija nijansa sive koja jeste hladnija ali se samim tim savršeno dopunjuje sa vrelim letnjim danima. Ovo je neutralna nijansa koja se može uklapati sa svim kako svetlijim tako i tamnijim tonovima. S’obzirom da su pletene stvari u trendu i tokom leta modni dizajneri preporučuju da upravo pletene letnje bluze ili suknje nabavljate u ovoj nijansi jer ona ublažava samu strukturu pletiva i vunice koja se obično nosi tokom zime.

7.Narandžastanarandzasta

Ovog leta nosiće se sve nijanse narandžaste od svetlijih do tamnijih. Možete ih i kombinovati kao deo monohromatskog autfita. Narandžasta je tipično letnja boja koja osvežava i podmlađuje svaku odevnu kombinaciju. Međutim, ukoliko ne želite da eksperimentišete sa narandžastom haljinom ili suknjom onda barem nabavite detalje poput torbe ili kačketa.