Od jednodelnih preko cut out modela pa sve do dvodelnih pogledajte koji su najpopularniji kupaći kostimi za leto 2021 godine.
Kada su u pitanju kupaći kostimi za leto 2021 godine može se slobodno reći da su trendovi za ovu godinu inspirisani retro stilom. Oslanjaju se na trendove 70 – tih, 90 – tih i ranih 2000 – tih.okean stil

Nosiće se sve vrste neonskih boja, upadljivih geometrijskih dezena, minimalistički stilovi, kupaći sa prorezima, trakicama, resama i sličnim dodacima. Materijali su takođe veoma raznovrsni i zanimljivi od pletenih modela preko heklanih pa sve do somotskih. Izdvojili smo za vas nekoliko trendova koji će sigurno dominirati na morima i bazenima tokom ovog leta.

1.U neonskim bojama

Svetle, upadljive i neonske boje su dočekale ovog leta svojih pet minuta. A zašto i ne bi kada privlače pažnju i lepo stoje na preplanulom telu. Ulepšajte i osvežite plažu sa neonsko žutim, elektrik plavim, žarko roze, narandžastim ili ljubičastim bojama kostima. Još lepše ćete izgledati ako ove neonske boje kombinujete sa krojevima iz 90 – tih poput četvrtastog dekoltea, donjim delom sa visoko podignutim strukom, ili atletsko – sportskim modelima.

2.Okeansko plavi kupaći kostimi za leto 2021

Plava je tipično letnja boja jer odgovara nijansama neba, mora i okeana. Pritom, sve, kako svetlije tako i tamnije, plave nijanse prelepo izgledaju na fotografijama, a sigurno ćete poželeti da napravite par selfija „ jer ako nema selfija to je isto kao i da niste ni bili na moru“. Izaberite model u plavoj koji se vama dopadne na prvi pogled i sigurno ćete biti primećeni na plaži ovog leta.

3.Sa geometrijskim dezenima

Pruge, kvadrati, kocke, trapezi, trouglovi, rombovi i ostali geometrijski oblici prelepo i originalno izgledaju na kupaćim kostimima tako da su iz godine u godinu sve traženiji. Na jednom kupaćem se može nalaziti i kombinacija više oblika. Takođe i boje se razlikuju. Sve u svemu dobijaju se veoma razigrani i za oko prijatni dezeni koji lepo stoje svim ženama bez obzira na oblik tela. Čak neki od njih vizuelno stanjuju i izdužuju figuru. Izaberite jednodelni model sa kombinacijom oblika ili sa prorezima koji su sada u modi. Mada se uvek možete  opredeliti za dvodelne ili bikini modele sa geometrijskim oblicima koji su takođe atraktivni.

4.Old school boho stil

Ovde se pre svega radi o retro ili boho detaljima koji se nalaze na kostimima. To mogu biti rese, pletenice, zanimljivi dekoltei, dublji gornji ili donji deo, neutralne nijanse, heklani modeli, pleteni, teksas i slični detalji i materijali. Sve ono što je pomalo neobično, buntovno i mladalački odlikuje old school boho stil. Na primer modeli sa resama su u pravom kauboj stilu koji je uvek u trendu. Ovakvi boho modeli podsećaju na stara dobra vremena, ali su umnogome obogaćeni i prilagođeni savremenim trendovima tako da se slobodno mogu nazvati i vanvremenskim. Zato ne brinite ako ih kupite ove godine jer ćete ih sigurno još dugo, dugo nositi.

5.Kupaći kostimi za leto 2021 sa morskim detaljima

Galebovi lete iznad mora i iznad vas dok se sunčate, a vi nosite prelepi kostim sa zvezdama, školjkama i ostalim tipično morskim motivima. Uživancija koju ste dugo čekali, zar ne? Modeli ovih kupaćih su veoma raznovrsni i lepi tako da ima za svačiji ukus po nešto.

6.U avanturističkom duhu

S’obzirom da prošle godine nismo mogli daleko da idemo zbog korone, ali ovog leta je situacija malo bolja. Ali ako ipak ne možete da odputujete daleko na neke egzotične destinacije onda bar možete nabaviti kupaći sa detaljima u avanturističkom duhu. Radi se o veoma zanimljivim i inspirativnim dezenima koji podsećaju na džungle i egzotična ostrva. Motivi palme zatim, leopart print ili sama slika leoparda. Sam pogled na ove motive pokreće maštu i oduzima dah. Motivi palme dolaze do izražaja na jednodelnim modelima, dok egzotični cvetni motivi dobro idu uz trendi dvodelne modele.

7.Tie dye kupaći kostimi za leto 2021

Još jedan od dezena koji je iz godine u godinu sve popularniji jeste i tie dye. Nosili smo ga ranije uglavnom na majicama, a sada je veoma tražen i na kupaćim kostimima. Ovakvi modeli su bili aktuelni i prošle sezone. Izgledaju originalno i privlače pažnju. Ovi tie dye dezeni su zaista raznovrsni, kreću se od upadljivijih do suptilnijih modela i dezena, tako da ima za svačiji ukus po nešto. Ako imate neki stariji model koji je još uvek ceo, ali mu je boja možda malo izbledela onda možete sami pronaći kako se radi ova tie – dye tehnika. Potopite ga u određeni rastvor boja i dobićete svoj originalni, ručni rad.

8.Pastelni cvetni print

Pastelne boje su u trendu ove sezone. Prisutne su kako na svim odevnim komadima tako i na modnim detaljima. Ovog leta nosiće se pastelni kupaći ali sa cvetnim dezenom. Izgledaju veoma nežno i ženstveno i svim ženama lepo stoje. Ako ste ljubitelj nežnog cvetnog printa i želite da ga nosite i tokom leta na plaži onda obavezno nabavite jedan ovakav bilo dvodelni ili jednodelni model i uživajte u čarima leta i mora. Dobra strana pastelnih boja jeste da se lepo uklapaju sa svim ostalim bojama kako neutralnim tako i osnovnim. Pritom i pastelne nijanse međusobno se lepo slažu. Zato ako želite da ove godine nosite pastelni model obavezno ga nabavite i nećete zažaliti. Možete ga lako uklopiti uz torbe za plažu, šešire, kimona, suknje ili haljine u kojima idete do plaže ili se vraćate sa nje.