Najlepši nokti za leto 2021 koji su ove sezone popularni su upravo inspirisani prelepim i osunčanim letnjim bojama i motivima. Pored klasičnih boja viđaćemo i trendi neonske boje koje se prelepo odbijaju od sunčevih zraka i odlično se uklapaju uz ambijent plaže i morskih dubina.nokti

Nail art umetnost ove sezone takođe je raznovrsna od motiva letnjeg voća preko cveća i nebeskih tela. Nosiće se podjednako i duži i kraći nokti kao i nezaobilazni gel lak i klasični francuski manikir. Neki tretmani su komplikovaniji i potrebno ih je raditi u salonu. Međutim, postoje i određeni dizajni koje možete uz malo vežbe i sami napraviti kod kuće. Kao predlog i inspiracija vam mogu poslužiti ovi najlepši nokti za leto 2021 godine.

1.Srcanajlepsi nokti za leto 2021srca

Ovaj dizajn čine više srca koji se nalaze jedan unutar drugog. Inspirisan je poznatim animiranim crtanim filmom The Powerpuff Girls ( Moćne devojčice). Crtani je veoma popularan kod mlađe populacije tako da se likovi kao i dizajni koji se pojavljuju u crtanom nalaze na mnogim predmetima od svezaka do maski za mobilni telefon. Srca su predstavljena preko kombinacije roze, crvene i bele boje. Inače ovakav manikir , mogu nositi sve žene i mlađe i starije. Poprilično je jednostavan i savršen izbor za vrele letnje dane.

2.Oblacinajlepsi nokti za leto 2021 oblaci

Još jedan dizajn koji viđamo skoro svaki dan na nebu jesu oblačići. Ovakav manikir je zaista jednostavan i može se lako oslikati kod kuće. Potrebna vam je nežno plava boja laka i neprozirni beli lak kojim ćete četkicom izvući oblake koje svako zna da nacrta. Oblaci su bili u trendu i tokom zime, ali u kombinaciji sa ovom nežno plavom bojom su potpuno u skladu sa letnjim vibracijama.

3.Raznobojne šahovske tablekarirani print

Šahovska tabla ili karirani print je manikir koji je već nekoliko sezona u modi. Za hladnije mesece je uglavnom predstavljen kao kombinacija crne i bele boje, ali za leto su najbolje raznobojne kombinacije. Ovakav manikir je glavni favorit iako ga mnogi smatraju najhladnijim letnjim dizajnom.

4. Najlepši nokti za leto 2021 u duginim bojamanajlepsi nokti za leto 2021 duga

Posle svake kiše zasija sunce i izlazi duga. Međutim, dugu možemo imati i na noktima. Radi se o jednostavnom dizajnu koji je u sklopu klasičnom francuskog manikira. Potreban vam je providan lak i dugine boje koje se oslikavaju samo na vrhovima noktiju.

5.Smileynajlepsi nokti za leto 2021 smajlici

Potpuno trendi i moderno, smajlići na noktima kao preslatki letnji manikir. Smajlići se jednostavno prave i može ih oslikati svako sam kod kuće. Boje takođe sami birate, ali gledajte da budu svetlije u duhu leta poput žute, roze, nežno zelene, teget, crvene. Biće vam potreban i crni lak za oči i usta.

6.Mat crveni najlepši nokti za leto 2021crveni lak

Crveni lak za nokte kao i crvena haljina i crveni karmin nikada neće izaći iz mode. Ovu boju možete uvek nositi bez obzira na godišnje doba. Mat crveni lak izgleda sofisticirano pogotovo na kraćim noktima. Idealan je izbor za sve prilike jer je upadljiv i ženstven. Odlično se uklapa uz letnje haljine, letnje poslovne kombinacije, ali ga možete nositi i na plaži.

7.Neonsko zeleni lakneon zelena

Možemo slobodno reći da se ove godine nose sve boje. Pored žute i sive koje su proglašene za boje 2021 nosiće se podjednako kako nežne pastelne tako i upadljive neonske boje. Izaberite neonsku boju laka za nokte koju vi najviše volite. Na primer zelenu. Prelepo i moćno izgleda na noktima.

8.Najlepši nokti za leto 2021 u obliku slatke trešnjenajlepsi nokti za leto 2021 tresnje

Pored sunca, oblaka, duge, smajlića u duhu leta su i voćkice poput slatkih trešanja. Možda izgleda komplikovano, ali uz malo truda i vežbe videćete da nije teško nacrtati trešnje. Biće vam potreban providan lak za osnovu i zeleni i crveni za trešnje.

9.Jagodejagode

Još malo voća i to tipično letnjeg. Radi se o slatkim jagodama i to u raznim bojama. Ovaj manikir takođe izgleda kao da je težak, ali verujte nije. Potrebno je samo na vrhu nokta nacrtati oblik lista i po noktu tačkice da liči na jagode. Možete koristiti crvenu i roze boju laka.

10.Dupli francuski manikirmoderni francuski manikir

Francuski manikir je klasika i uvek će se nositi jer se slaže uz sve odevne kombinacije, idealan je za sve prilike kao i sva godišnja doba. On se vremenom stalno dopunjuje i modernizuje. Ove sezone aktuelan je u sledećem izdanju. Pored providnog laka tu su i bela i crvena boja na vrhovima.