Kao po običaju sledi novi nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja 2021 godine. Šta nam zvezde i planetarne aktivnosti donose u ovom drugom delu meseca maja? Da li ćemo uspeti da sve što smo započeli polako privedemo kraju ili ćemo naići na neke probleme? Kakvo nas stanje očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja? Da li će sve teći po planu ili ćemo i tu imati nekih neočekivanih promena? Odgovore na sva ova pitanja donosi novi nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja 2021 godine. Pogledajte detaljnu prognozu za svaki znak ponaosob.

Ovanovan nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja

Imaćete dosta uspeha u poslovima koji su vezani za investicije, zdravstvo i prosvetu. Ostvarićete i bolju zaradu. Krajem nedelje očekuju vas manji problemi u timskom radu zbog nesuglasica i loše komunikacije sa poslovnim partnerima. Plašite se poslova nad kojima nemate potpunu kontrolu. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Međutim, sada je više nego ikada vašoj porodici i prijateljima potrebna vaša podrška. Ne izbegavajte ih već budite tu da ih saslušate. Više se krećite. Zdravlje je stabilno.

Bikbik nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja

Tokom ove sedmice ste uspeli da obezbedite sigurnu zaradu od dugoročnih investicija. I dalje vas očekuju povoljni uslovi na poslu naročito ako se bavite inženjeringom i informacionom tehnologijom. Položaj planeta u četvrtak vam donosi veoma dobre i magične događaje. U ovom periodu ćete se više družiti sa prijateljima. Takođe ćete provoditi i lepe trenutke sa voljenom osobom. Veoma ste privrženi jedno drugom. Mogući su problemi sa zglobovima uglavnom zbog promene vremena. Više se odmarajte i izbegavajte napore.

Nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja – Blizanciblizanci nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja

Iako je položaj planeta povoljan i podići će vaše raspoloženje vi ste i dalje veoma osetljivi i nervozni. Od 20 Sunce ulazi u vaš znak što znači da ćete se posebno istaći svojim rukovodećim sposobnostima. Moguće je napredovanje na poslu. Odnos sa emotivnim partnerom nije baš najbolji. Često se sukobljavate jer pokušavate da nametnete svoj stav i autoritet. Više se relaksirajte i boravite u prirodi.

Rakrak nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja

Na poslu je sve po starom, jedini pravi izazov sa kojim se suočavate jeste vaša neobično tvrdoglava odlučnost da sve bude po vašem. Imaćete uspeha ako se na dugoročnim stazama bavite transportom, prosvetom i turizmom. Zbog dejstva retrogradnog Merkura moguće je zahlađenje odnosa sa emotivnim partnerom koji će se povući u sebe. Vašem partneru će više nego ikada biti potrebna vaša bliskost i podrška. Zdravlje je stabilno. Jačajte i dalje svoj imunitet hranom bogatom vitaminima i mineralima. Takođe više se krećite na čistom vazduhu.

Nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja – Lavlav nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja

Uspeli ste da obezbedite priliv novca i da pokrijete neka zaostala dugovanja. Budite pažljivi u odnosu sa poslovnim partnerima koji su iznad vas jer će vas ometati oko realizacije nekih veoma bitnih poslova. Dva puta razmislite pre nego što povučete bilo koji potez. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Međusobno se razumete i prava ste podrška i oslonac jedno drugom. Zdravlje je stabilno, ali izbegavajte naporne vežbe jer su mogući problemi sa mišićima.

Devicadevica nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja

Očekuje vas povoljna saradnja sa poslovnim partnerima. Sunce će 20 maja ući u znak Blizanaca što će za vas značiti veće poštovanje i uvažavanje na poslu od strane kolega i nadređenih. Imaćete dosta uspeha u realizaciji veoma izazovnih poslova što može rezultirati unapređenjem. Odnos sa emotivnim partnerom je bolji nego ranije. Uspećete da ostvarite veliku bliskost. Jedno drugom ste sve veća i iskrenija podrška i oslonac. Mogući su bolovi u leđima i vratu.

Nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja – Vagavaga

Saradnja sa poslovnim partnerima je sve bolja. Imaćete dosta uspeha u zajedničkom radu što će rezultirati privlačenjem novih klijenata i samim tim većom zaradom. Od 20 vas očekuju stabilniji uslovi ako se bavite ugostiteljstvom, dizajnom i arhitekturom. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Radićete na realizaciji nekih zajedničkih ciljeva. Moguće su reakcije na promene vremenskih prilika.

Škorpijaskorpija

Očekuje vas uspeh ako se bavite poslovima vezanim za prosvetu i zabavu.Radićete i na realizaciji nekih dugoročnih projekata koji vam mogu doneti sigurnu zaradu u budućnosti. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan imaćete dosta intimnih trenutaka. Radićete zajedno i na renoviranju vašeg životnog prostora. Zdravlje je stabilno.

Nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja – Strelacstrelac

Imaćete dosta uspeha ako se bavite sopstvenim biznisom. Od 20 ako se bavite javnim poslom povećaćete svoju popularnost i uticaj. Očekuje vas i veća zarada. Veoma ste nervozni, živite od danas do sutra. Možda je sada pravi trenutak da razvijete dugoročnije planove kako na poslovnom tako i na privatnom polju. Očekuju vas u ovoj nedelji sukobi sa članovima porodice koji se uglavnom tiču preuređenja vašeg životnog prostora. Jačajte imuni sistem. Više se krećite i boravite na čistom vazduhu.

Jaracjarac

Imaćete veoma važne poslovne pregovore koji vam mogu doneti dobru zaradu u budućnosti. Očekuje vas povoljan period ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu i komunikacije. Očekuju vas razgovori sa emotivnim partnerom o raznim temama. Ovi razgovori će razjasniti mnoge stvari koje su ranije ostale nedorečene. Mogući su bolovi u zglobovima. Više se krećite i izbegavajte teže fizičke aktivnosti.

Vodolijavodolija

Imaćete dobar osećaj za investicije koje vam u budućnosti mogu doneti dobru zaradu. Tokom ove sedmice istaćićete se na poslu svojim veštinama i stručnim sposobnostima. Sa voljenom osobom vas očekuju veoma intimni i zabavni trenuci u kojima ćete oboje uživati. Mogući su problemi sa disajnim organima. Više se krećite na čistom vazduhu i zdravije se hranite.

Nedeljni horoskop za period od 22 do 28 maja – Riberibe

Dobre su prilike da pokažete sve svoje rukovodeće i poslovne sposobnosti. Doćićete do izražaja upravo tamo gde je to potrebno. Pružiće vam se mogućnost i za unapređenje. Veoma dobro proučite sve ponude koje vam se nude. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Bićete pažljivi jedno prema drugom. Reagujete na promene vremenskih prilika. Više se krećite i jačajte imunitet.