Jennifer Lopez i Ben Affleck su poslednjih mesec dana najpoznatiji par na svetu. Posle mnogo godina obnovili su svoju vezu, sasvim nenadano i izazvali lavinu komentara širom sveta. Još uvek nisu ništa javno priznali, ali očigledno među njima postoji nešto više od prijateljstva.ben i lopez

Jennifer Lopez i Ben Affleck pojedinačno imaju veoma uspešnu karijeru. Ben je jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca koji se pojavljivao u filmovima kao što su „The Justice League“, „Gone Girl“, „The Way Back“ i „ Argo“. Lopez je sa druge strana poznata i kao plesačica, pevačica i glumica. Pritom je čak 2020 godine dobila Oskara za ulogu u filmu „Hustlers“.

Početkom 2000 – tih oni su bili najpoznatiji holuvudski par koji su obožavaoci iz milošte nazvali „Bennifer“. Mediji kao i fanovi su hteli da znaju svaki detalj o njihovom zajedničkom životu. Sada 17 godina kasnije Lopezova i Afflek su ponovo viđeni zajedno i to na odmoru u Montani, što dalje od očiju javnosti. Ova vest je odjeknula kao bomba s’ obzirom da je Jennifer početkom 2021 raskinula veridbu sa Alex Rodriguez. Pogledajte retrospektivu njihovog ljubavnog odnosa , kako je to bilo nekada i šta se dešava sada.

Jennifer Lopez i Ben Affleck su se upoznali na snimanju filma Gigli 2001Jennifer Lopez i Ben Affleck poznanstvo

U decembru 2001 godine Jennifer i Affleck su počeli da sarađuju na filmu Gigli. Film prati dva kriminalca koji dobijaju zadatak da otmu mentalno obolelog brata državnog tužitelja kako bi svog šefa bande spasili od zatvora. Međutim dešava se ljubav između ovih kriminalaca koje glume Jennifer i Ben. Kritičari su govorili da su jedino ljubavne scene u ovom filmu bile dobre, a da je gluma generalno bila loša.

Tada je Lopez još uvek bila u braku sa drugim suprugom Cris Juddom. Tokom marta 2002 godine počinju da se šire glasine da između Jennifer i Bena postoji nešto više od prijateljstva. Juna 2002 Jennifer podnosi zahtev za razvod braka od Cris Judda.Već avgusta 2002 Lopez i Affleck su ozvaničili svoju vezu.

2.Verili su se 2002veridba

U svom ekskluzivnom intervju za „ ABC’s Primetime“ Lopez je potvrdila veridbu sa Affleckom. Kupio joj je jedinstven roze Harry Winston prsten, odveo u svoju porodičnu kuću u Bostonu koju je ispunio cvećem i svećama i zaprosio uz ritmove njene pesme „I’m Glad“. Plakali su oboje.
Lopez je tada izjavila da iako se udavala dva puta nikada se nije osećala kao da ima pravi brak. Takođe je otkrila da je znala i da je to upravo i plašilo što je njena veza sa Benom od starta bila drugačija od onih pre njega. Veridba se desila u novembru 2002 godine.

3.Razišli su se 2004Jennifer Lopez i Ben Affleck raskid

Septembra 2003 godine, nekoliko dana pre planiranog venćanja, odložili su ga navodeći kao razlog izveštavanje u medijima. Zatim su se na kratko razišli, a onda opet pomirili. Januara 2004 Jennifer je javno objavila da su raskinuli dok Ben nije želeo da komentariše. Smatralo se da je Ben često posećivao noćne klubove, striptiz barove i kazina i da je to dovelo do prekida veridbe. Lopez je mnogo kasnije, 2016 godine izjavila da oni nisu mogli na pravi način da uživaju u svojoj ljubavi zbog velikog pritiska medija. 2004 Lopez se udala za Mark Antonija dok je Ben 2005 oženio glumicu Jennifer Garner.

4.Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo zajednoponovo zajedno

Anthony i Lopez su se razveli 2014, a Garner i Affleck 2018 godine. Sa druge strane Jennifer I Ben su bez obzira na raskid ostali dobri prijatelji. Affleck je čak pohvalno govorio o Lopez da ona izgleda prelepo kao i pre 17 godina dok je on ostario. Lopez je nakon razvoda bila u vezi sa Alex Rodriguez sa kojim se i verila 2019 godine. U aprilu 2021 Jennifer i Alex su se zauvek razišli.

2020 Affleck je započeo vezu sa Anom de Armas. Januara 2021 su se razišli. Oko 30 aprila 2021 Ben Affleck je viđen kako nekoliko puta napušta dom Jennifer Lopez u Los Anđelesu. Maja meseca „Daily Mail“ je objavio ekskluzivne slike sa putovanja Lopezove i Afflecka po Montani. Neki izvori tvrde da su njih dvoje obnovili svoju vezu još februara 2021 i to preko društvenih mreža. Ljudi bliski Lopezovoj su izjavili da je ona sada veoma srećna sa Affleckom. Čekamo dalji razvoj odnosa između ovo dvoje poznatih ličnosti.