Kao po običaju sledi novi nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna 2021 godine. Šta zvezde i planetarne aktivnosti donose svakom znaku zodijaka u ovoj sedmici.Da li je početak juna dobar period za otvaranje novih poglavlja u životu? Šta nas očekuje na polju posla, ljubavi i zdravlja? Da li ćemo uspeti do kraja ovog meseca da ostvarimo sve ono što smo započeli? Mnogo je pitanja i neizvesnosti, a neke od odgovora donosi nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna 2021 godine. Pogledajte detaljnu prognozu za svaki znak ponaosob.

Ovanovan nedeljni horoskop za period od 31 maja do 6 juna

2 juna Venera ulazi u znak Raka. To za ovnove znači dosta uspeha ako se bave prodajom kućnih aparata, nekretnina ili uređenjem eksterijera. Takođe, očekuju vas uspešni pregovori koji mogu da omoguće realizaciju veoma važnih dugoročnih projekata koji bi mogli da vam donesu u budućnosti sigurnu zaradu. Dosta ćete vremena posvetiti svojoj porodici. Radićete na realizaciji nekih zajedničkih ciljeva vezanih za preuređenje vašeg životnog prostora. Moguće su reakcije na vrmenske promene kao i alergije.

Nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna – Bikbik nedeljni horoskop za period od 31 maja do 6 juna

Na poslu ćete imati dosta uspeha u radu sa klijentima što će poboljšati vašu poslovnu poziciju i omogućiti vam da napredujete u karijeri. Uspeh vas očekuje i ako se bavite građevinarstvom, saobraćajem i informacionim tehnologijama. Izbegavajte sumljiva i neproverena ulaganja. Imaćete manjih nesuglasica sa voljenom osobom uglavnom zbog sukoba mišljenja u vezi ostvarivanja nekih zajedničkih ciljeva. Zdravlje je stabilno.

Blizanciblizanci nedeljni horoskop za period od 31 maja do 6 juna

Ovo je veoma povoljan period za investicije u nekretnine. Takođe su vam zvezde naklonjene i za napredovanje u karijeri kao i za ostvarivanje veće zarade. Odnos sa voljenom osobom je skladan, pun međusobnog razumevanja i podrške. Imunitet vam je oslabljen pa su mogući bolovi u grlu kao i u leđima. Izbegavajte preterane fizičke napore.

Rakrak nedeljni horoskop za period od 31 maja do 6 juna

Rakovi će takođe od 2 juna imati dosta uspeha u poslu. Pokazaće kako svoje lične kvalitete tako i rukovodeće sposobnosti što je dobar put ka napredovanju u karijeri. Očekuju vas takođe i uspešni pregovori sa inostranim partnerima. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Posvetićete dosta pažnje jedno drugom, a takođe ćete raditi i na realizaciji nekih zajedničkih ciljeva.Zdravlje je stabilno, samo je možda potrebno malo lakše reagovati na stresne situacije koje se ipak ne mogu predvideti.

Nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna – Lavlav nedeljni horoskop za period od 31 maja do 6 juna

Uspeh očekuje one lavove koji se bave zdravstvom i administracijom. Uspećete i da realizujete jedan projekat koji ste dugo čuvali u tajnosti, a koji će vam omogućiti da prestignete svoju konkurenciju. Sada je dobar period za ulaganja i investicije. Odnos sa voljenom osobom je stabilan. Dosta vremena ćete veoma kvalitetno provesti zajedno. Takođe ćete raditi i na osvarenju zajedničkih ciljeva. Zdravlje je stabilno.

Devicadevica nedeljni horoskop za period od 31 maja do 6 juna

Očekuje vas uspeh u poslu i moguće napredovanje u karijeri ako se bavite uslugama ili menadžmentom.Ostvarićete i veoma korisnu saradnju ako se bavite kreativnim poslovima vezanim za dizajn i arhitekturu. Imaćete veliku podršku i od svojih poslovnih partnera. Odnos sa emotivnim parterom je kladan. Pružate podršku jedno drugom i dobro se razumete. Zdravlje je stabilno. Budite samo fizički aktivniji.

Nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna – Vagavaga

Vage takođe od 2 juna očekuju veoma povoljni uslovi na poslovnom polju. Otvoriće vam se mogućnost da pokrenete nove projekte vezane za rad sa klijentima. Vaš osećaj za biznis će biti posebno izražen što će vam otvoriti put ka napretku u karijeri. Zapostavićete porodicu zbog velikih poslovnih obaveza što će dovesti do nesuglasica sa voljenom osobom na koju je sada sve spalo. Zdravlje je stabilno. Više se šetajte i relaksirajte.

Škorpijaskorpija

Ostvarićete veoma važne pregovore sa inostranim partnerima koji se tiču realizacije dugoročnih poslovnih projekata koji mogu doneti veoma dobru zaradu u budućnosti. Imaćete uspeha i ako se bavite građevinarstvom i poljoprivredom. Dobar je period za investiranje. Sa emotivnim partnerom ste veoma bliski. Razumete se i međusobno podržavate. Povedite računa jer ćete u ovom periodu biti skloni povredama, urinarnim infekcijama i želudačnim problemima.

Nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna – Strelacstrelac

Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i to će vam doneti dobitke. Takođe vas očekuju i uspešni pregovori oko realizacije važnih dugoročnih projekata, a odnose se uglavnom na oblast trgovine. Sve poslove ćete uspeti da realizujete u predviđenom roku. Odnos sa voljenom osobom nije baš najbolji. Među vama vlada nepoverenje i nerazumevanje zbog nekih tajni iz prošlosti. Zdravlje je stabilno.

Jaracjarac

Od 2 juna imaćete veoma povoljne uslove da započnete nove poslovne projekte, kao i da potpišete bitne ugovore. Veoma ste vešti u pružanju usluga svojim korisnicima što će vam doneti dobru zaradu. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Zajedno ćete raditi na realizaciji nekih važnih porodičnih ciljeva. Mogući su problemi sa disajnim organima i sa alergijama.

Vodolijavodolija

Imaćete dosta uspeha ako se bavite frizerskim, kozmetičkim i sličnim uslugama. Imaćete stabilno poslovanje i ako se bavite privatnim biznisom. Sada su povoljni uslovi za investiranje. Odnos sa emotivnim partnerom je stabilan. Dosta ćete vremena provoditi zajedno i uživaćete u tim trenucima. Mogući su problemi sa varenjem i želucem.

Nedeljni horoskop  od 31 maja do 6 juna – Riberibe

Ribe će takođe od 2 juna imati dosta uspeha naročito ako se bave kreativnim poslovima. Pokazaćete svoju stručnost i rukovodeće sposobnosti što će vam omogućiti napredak u karijeri. Imate dobar osećaj za rad sa ljudima. Moguće su nesuglasice sa voljenom osobom zbog nepoverenja i nekih činjenica koje pokušavate da sakrijete jedno od drugog. Reagujete na promene vremenskih prilika. Dobro se hranite i jačajte svoj imunitet.