Google search engine
NaslovnaNedeljni HoroskopHoroskop za 2024 – Godišnje astrološko predviđanje za svaki znak zodijaka

Horoskop za 2024 – Godišnje astrološko predviđanje za svaki znak zodijaka

Pred vama je horoskop za 2024, šta nas očekuje u Novoj godini kada su u pitanju posao, ljubav i zdravlje.

Horoskop za 2024 – Ovan

ovan
Planetarna kompatibilnost tokom 2024 će biti veoma povoljna za ovnove. Borićete se sa nedostatkom fokusa i koncentracije kada je u pitanju obrazovanje i karijera. Dosta ćete se truditi, ali ćete imati i uspeha. Pojaviće se potreba za renoviranjem i modernizacijom kuće ili stana.Biće i dosta poslovnih promena. Tokom maja biće puno uspona i padova. Kada je posao u pitanju moguće je premeštanje ili unapređenje na željenu poziciju. Prihodi će se povećati. Imaćete podršku svojih ukućana.

Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi sa stomakom odnosno grčevi i problemi sa žučnom kesom. Proveravajte krvnu sliku i čuvajte se dijabetesa. Mogući su problemi sa decom, ali će i ona napredovati. Ako ste bez posla moguće je da započnete porodičan posao. Očekuju vas i putovanja.

Bik

 bik
Ova godina donosi neočekivano sve dok Uran ostaje u vašem znaku do jula 2025. Uran unosi elemente iznenađenja i nepredvidljivosti što može da utiče i na vašu zemaljsku, stabilnu prirodu. Očekujte neočekivano posebno kada Uran prolazi kroz dva retrogradna puta. Ove faze dovešće do unutrašnjih promena odnosno do preispitivanja šta želite i kada je vaš fizički izgled u pitanju, ali i kada je karijera u pitanju.

Međutim, Venera vaša vladajuća planeta i simbol ljubavi, lepote i bogatstva ove godine ne ulazi retrogradno. To je odlična vest jer retrogradna Venera često dovodi do tenzije u odnosima sa partnerom, takođe utiče na usporavanje finansija. Srećom nećete se suočiti sa ovim problemima tokom 2024.
Mogući su respiratorni problemi kao i stresne situacije. Zbog toga se što češće opuštajte i relaksirajte.

Horoskop za 2024 – Blizanci

 blizanci
Tokom 2024 će biti dosta promena u vašem životu i to najviše tokom jeseni. Ostvarićete ciljeve kojim ste težili tokom predhodnih godina. Krajem godine ćete odvojiti vreme da se odmorite i uživate u svojim dostignućima. Merkur, vaša vladajuća planeta i glasnik bogova ove godine prolazi kroz svoje uobičajene retrogradne cikluse. Godina će krenuti pozitivno, ali su moguće i trzavice i sukobi sa poslovnim partnerima.

Vodićete bitku sa hroničnim bolestima i stomačnim tegobama. Menjajte ishranu.

Rak

 rak
Početak godine je dosta nestabilan kada je posao u pitanju. Počećete da razmišljate da li je vaš rad i trud dovoljno cenjen. Komunikacija i strpljenje sa saradnicima su ključni tokom 2024. Dobro je da ovu godinu shvatite kao pripremu za 2025 koja će vam na poslovnom planu doneti neuporedivo više. Ovo je godina i kada ćete preispitivati svoj odnos sa emotivnim partnerom. Ako ste slobodni nove ljubavi su moguće tokom proleća ili leta.
Vodite računa više o svom fizičkom, ali i mentalnom zdravlju. Mogući su problemi sa hroničnim bolestima.

Lav

 lav
Poslovno dobra, ali finansijski i ne baš toliko povoljna godina. Imaćete dosta troškova i ulaganja pogotovo tokom januara, avgusta kao i krajem 2024. Poslovne promene su moguće tokom proleća. Ulazite u ciklus velikih promena na polju posla koje će biti još izraženije tokom 2025 godine.

Moguće su nesuglasice sa emotivnim partnerom i zato je potrebno razgovarati da biste videli u kojoj relaciji će se dalje kretati vaš odnos.

Početkom godine mogući problemi sa virusnim infekcijama. Takođe su mogući i problemi sa kičmom. U globalu zdravlje će biti dobro.

Horoskop za 2024 – Devica

devica
Veoma dobra poslovna godina, uložićete dosta energije u rad i to će vam se isplatiti najviše tokom maja i juna. Ovo je godina pozitivnih poslovnih promena i boljih finansija. Planetarne aktivnosti nisu baš povoljne kada je vaš odnos sa emotivnim partnerom u pitanju. Zdravlje je dobro, ali su mogući povremeni stomačni problemi i to uglavnom aktivirani stresom.

Vaga

 vaga
Dosta ćete raditi tokom 2024 ali će vam se taj rad i isplatiti. Biće i poslovnih putovanja, kreativnih aktivnosti, dodatnog posla. Pogotovo vam je poslovno povoljan period od maja. Imaćete dosta nesuglasica sa emotivnim partnerom razgovarajte i rešavajte probleme ne dozvolite da prerastu u nešto krupnije. Ovo je vaša godina pokretljivosti, zabave i putovanje. Zdravlje je uglavnom stabilno.

Škorpija

 skorpija
Dosta ćete ulagati u posao jer je ovo godina velih poslovnih aktivnosti. Međutim, organizacija vam nije baš jača strana pa ćete imati i dosta troškova. Period od jeseni je jednostavniji i stabilniji po pitanju posla. Odnos sa emotivnim partnerom je uglavnom stabilan. Biće manjih nesuglasica tokom oktobra i novembra, ali ćete i to prevazići.Moguć je pad imuniteta, problemi sa cirkulacijom i stomakom. Više se odmarajte.

Strelac

 strelac
Imaćete finansija, ali ćete i dosta trošiti tokom 2024. Moguće su i promene radnog mesta ili firme. Period od juna je posebno povoljan za promene. Ako ste u dugoj vezi poželećete da se skrasite i stupite u bračnu zajednicu. Proleće i leto su najpovoljniji period za stupanje u brak. Mogući su problemi sa virusnim infekcijama, ali je zdravlje uglavnom stabilno i dobro.

Horoskop za 2024 – Jarac

 jarac
Planetarne aktivnosti biće povoljne za vašu novčanu stabilnost. Ovo je godina u kojoj ćete lepo zarađivati i kroz redovan posao i kroz dodatne poslovne aktivnosti. Imaćete dosta obaveza, ali ćete uspeti i da ostvarite neke od željenih ciljeva. Nećete posvećivati dovoljno vremena i pažnje emotivnom partneru i zato su moguće nesuglasice. Pokušajte to da ispravite. Nervoza je povećana, ali je zdravlje uglavnom dobro.

Vodolija

 vodolija
Moguće je povećanje troškova pogotovo tokom aprila, avgusta kao i krajem godine. Na poslu vam je monotono, nemate inspiraciju. Realizacija vaših ideja kao i promena posla su moguće krajem proleća. Dosta ćete i rizikovati. Odnos sa emotivnim partnerom će uglavnom biti stabilan. Zdravlje je dobro, ali je neophodna redovna fizička aktivnost.

Ribe

 ribe
Finansijski ćete se osećati stabilno, ali se držite zakona i legalnih poslova. Poslovno ćete biti angažovani, ali ćete smatrati da zaslužujete mnogo više. Ideje vezane za pokretanje poslovnog biznisa je moguće realizovati krajem proleća. Vaš odnos sa emotivnim partnerom uglavnom i zavisi od vas. Mogući problemi sa pritiskom i cirkulacijom.

 

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.
مقالات ذات صلة
- Advertisment -
Google search engine

الأكثر شهرة