Ponuda prolećnih cipela ove sezone je veoma raznovrsna. Kreće se od laganih čizmica koje su idealne za hladnije prolećne dane pa do udobnih patika i papuča. Cipele dolaze u različitim bojama i dezenima i lepo se uklapaju uz razigrane prolećne kombinacije.  Zato ako ste rešili da sebe obradujete novom i modernom obućom onda Vam predlažemo da pogledate koje su cipele u trendu ovog proleća.
1.    Špicaste cipele
Cipele sa špicastim vrhom predstavljaju vrući trend ove sezone. Nekada su ih isključivo nosili vladari, a danas su nezaobilazne na modnim pistama kao deo prolećnih kolekcija skoro svih dizajnerskih kuća. Podjednako se nose kako ravne tako i špicaste cipele na štiklu. Za proleće se preporučuju špicaste cipele u svetlim bojama i sa interesantnim printovima.


2.    Bele cipele
Bele elegantne cipele nas  asociraju na venčanja jer se uglavnom nose uz venčanice. Međutim, cipele u beloj boji su još jedan vrući trend ovog proleća.  Lepo stoje i uz kežual i uz svečane kombinacije. Jedina slaba tačka im je što se brzo zaprljaju i zato je poželjno da ih nosite kada je suvo vreme.


3.    Oxford cipele
Oxford cipele ovog proleća možete nositi na posao. Udobne su, moderno dizajnirane i lepo će se uklopiti uz sve prolećne poslovne kombinacije. Takođe, možete ih nositi i uz kežual garderobu.


4.    Gladijator sandale
Već više sezona su gladijator sandale prisutne kako na modnim pistama tako i na ulicama širom sveta. Devojke ih vole jer svojim interesantnim kaiševima ulepšavaju svaki outfit, a naročito prolećni.


5.    Papuče i mule
Papuče su pre svega obuća za leto, ali ih možete nositi i tokom proleća kada je izuzetno toplo vreme. Predstavljaju isključivo kežual obuću. Sa druge strane mule, kao kombinacija papuča i cipela, se mogu nositi i uz elegantniju odeću. Mule su zbog svog praktičnog dizajna odličan izbor za prelazni vremenski period od proleća do leta.


6.    Patike
O patikama ne treba mnogo pričati. One su oduvek bile i biće nezamenljivi deo sportske opreme. Danas postoji veliki izbor interesantnih modela patika, tako da i one dame koje nisu ljubitelji sportske obuće mogu da pronađu nešto za sebe.


7.    Cipele sa ravnom platformom
Cipele sa ravnom platformom ili u svetu poznate kao flatforms su pre nekoliko godina mnogim damama izgledale ružno. Ali ukusi se menjaju pa su tako danas ove cipele postale popularne i to kod nižih dama koje ne žele po ceo dan da nose štikle da bi izgledale višlje. Tome u prilog ide i moderan dizajn ovih cipela.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име