Boho stil je u trendu već nekoliko sezona. Potiče iz 70 – tih godina koje se pamte kao doba hipika i revolucionarnih ideja. U tom periodu su nastali mnogi trendovi koji su i danas popularni kao što su zvoncare, rese, tunike, cveće u kosi… Boho stil je veliki hit ovog proleća jer je opušten, razigran i ženstven i savršeno se uklapa uz prolećni ambijent. Zato probudite boginju u sebi i slobodno začinite i ulepšajte svoj stil odevanja boho komadima odeće i modnim detaljima.
1.    Široke bluze i tunike
Široka odeća je kamen temeljac boho stila. Vraća nas u sedamdesete godine prošlog veka kada je sve bilo zabavno i dostupno. Široke bluze i tunike su svestrane pa se mogu nositi sa bilo čim. Međutim, ako želite da postignete čist boho stil onda uparite široku belu štrikanu bluzu sa teksas šortcem, suknjom ili farmerkama zvoncarama. Tunike dolaze u prelepim i tipično prolećnim bojama i dezenima i izgledaju sjajno uz džins, sandale na platformu, gladijator sandale ili čizmice.


2.    Teksas u stilu 70 –tih
Boho stil se ne može zamisliti bez farmerica zvoncara, ali za ovaj period se takođe vezuju i teksas suknje i haljine sa dugmićima. Ove svestrane teksas komade odeće možete na različite načine kombinovati. Naročito lepo stoje uz šešire i torbice sa resama.


3.    Maksi suknje i haljine
Kada kažemo boho stil odmah su nam pred očima lepršave maksi haljine i suknje. Dolaze u prelepim bojama i dezenima i šire pozitivnu energiju. Maksi haljine nosite uz ravne sandale i puštenu kosu, a maksi suknje uz crop top bluze. Ako želite da postignete čist boho stil onda izaberite maksi suknje i haljine sa cvetnim ili geometrijskim printovima koji takođe karakterišu ovaj stil odevanja.

4.    Šeširi i okrugle naočare za sunce
Šeširi izgledaju šik i moderno i dobro se uklapaju uz ostale komade odeće. Takođe će Vas zaštititi  od prolećnog sunca. Sedamdesetih godina su se nosile oversized naočare za sunce i to naročito sa okruglim ramom. Izgledaju ženstveno i jednostavno.


5.    Boho torba i gladijator sandale
Ako ipak želite da osvežite svoj outfit boho modnim detaljima onda je najbolje krenuti sa boho torbom i gladijator sandalama. Pored torbe sa resama u boho torbe spadaju štrikane, plišane i torbe sa izvezenim folklornim ili narodnim motivima.


6.    Raskošni nakit i cveće u kosi
Kombinacija raskošnih narukvica, dugi lančići sa upadljivim i interesantnim privescima, veliko prstenje kao i venac cveća oko glave su osnovni modni detalji bez kojih se ne može zamisliti boho stil. Izgledaju raskošno i pozitivno i divno se uklapaju uz prolećne boje i mirise.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име