Ako planirate ovog proleća da skratite kosu onda Vam predlažemo da inspiraciju za svoju novu frizuru potražite među velikom ponudom raznovrsnih bob frizura. Bob frizure važe za funkcionalne frizure koje se lako održavaju i oblikuju i pritom izgledaju moderno, ženstveno i seksi. Poznate dame ih obožavaju i rado nose, a mi Vam predlažemo da pogledate koje su bob frizure hit proleća 2016 godine.
1.    Ravna bob frizura
Ako ste u potrazi za modernom bob frizurom koja izgleda lepo, a zahteva minimalno održavanje onda je ravna ili čista bob frizura idealan izbor za Vas.  Ova jednostavna kratka frizura prati oblik lica i zato se preporučuje damama svih uzrasta i oblika lica.


2.    Asimetrična bob frizura
Za dame nestašnog i rokerskog duha koje vole da eksperimentišu preporučujemo bob frizuru asimetričnog oblika. Ova frizura je po običaju pozadi kraća, a napred sadrži duži sloj koji licu daje dodatnu dimenziju i zato se ovakve frizure preporučuju damama sa okruglim licem jer ga vizuelno izdužuju i čine tanjim.


3.    Neuredna bob frizura
Razbarušena ili neuredna bob frizura se preporučuje onim damama koje nemaju mnogo vremena kad ustanu da sređuju svoju frizuru. Ovu takozvanu jeftinu bob frizuru možete samo malo prstima srediti i odmah ste spremni za izlazak.


4.    Bob frizura sa šiškama
Šiške uz bob frizuru možete nositi na različite načine kao što su sa strane, sa razdeljkom na sredini ili preko celog čela. Šiške preko celog čela mogu biti pune i guste, meke ili paperjaste, duže ili kraće. Cilj je da pronađete onaj oblik šiški koji najbolje odgovara Vašem obliku lica.

5.    Talasasta bob frizura
Za dame koje nemaju ravnu kosu idealan izbor je talasasta bob frizura. Talasi kosi daju poseban volumen pa zato ova frizura naročito lepo stoji na retkoj i tankoj kosi. Ovu razigranu prolećnu frizuru mogu nositi sve dame bez obzira na uzrast i boju kose.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име