Ma koliko vodile računa o svom licu, nesavršenosti i razne nepravilnosti se ipak često javljaju. Bilo da su u pitanju podočnjaci, fleke, ožiljci ili bubuljice. Srećom postoji način da se svi ovi nedostaci sakriju i ten učini što prirodnijim i savršenijim.

Preporuka našeg profesionalnog šminkera Katarine Petrović je Beauty blender. Beauty blender je nešto što svaka savremena dama treba da poseduje, a uz minimalan napor savršen ten je zagarantovan. Naravno, ukoliko se držimo par prostih napomena:

  • Očistite lice i nanesite u tankom sloju hidratantnu kremu koja odgovara vašem tipu kože.
  • Tečni puder nanesite na celo lice. Izaberite nijansu pudera koja je najpribližnija vašem tenu. Najbolje je bez ulja ( Foundation oil free)
  • Na podočnjake kao i na sve nepravilnosti koje želite da prikrijete nanesite korektor za nijansu ili  dve svetliji od nijanse tečnog pudera koji ste naneli na lice.
  • Beauty blender nakvasite hladnom vodom i dobro iscedite. Tapkanjem prelazite preko pudera i
    korektora, trudeći se da što više ublažite razliku u boji. Tapkanjem polako predjite preko celog
    lica. Beauty blender će upiti eventualni višak pudera, a koži dati baršunasti izgled.

Kada je ten izjednačen na celom licu, možete staviti rumenilo, kameni puder, high lighter…

Nakon upotrebe vrlo je bitno kako  održavate  Vaš Beauty blender. Nakon svake upotrebe treba oprati Beauty blender  blagim sapunom ili kupkom u mlakoj vodi.

Pre svake sledeće upotrebe nakvasite ga hladnom vodom i dobro iscedite.
Na našem tržistu moze se naći veliki izbor Beauty blendera, u zavisnosti od toga koliko novca želite da izdvojite. Ali koji god da kupite i probate  sigurna sam da ćete biti zadovoljne i da će Beauty blender postati   “must have” u Vasem neseseru.

Pogledajte facebook stranicu Katarine Pertović

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име