U oblasti mode se vodi računa o svakom detalju. Tako postoji nepisano pravilo da cipele i torbe treba uvek da budu u istoj boji. Zato mnoge dame da ne bi pogrešile kupuju kako cipele tako i torbe isključivo u crnoj boji. Međutim poslednjih godina se sve više odstupa od ovog pravila zahvaljujući cipelama i torbama koje dolaze u raznovrsnim bojama i nijansama koje se lako mogu kombinovati. Pored boje cipele i torbe takođe možete usklađivati i po materijalu i drugim sličnostima. Pogledajte na koje sve načine možete ovog proleća kombinovati svoje cipele i torbe.
1.    Kožne cipele i torbe
Koža je kvalitetan materijal i zato vredi investirati u kupovinu kožnih cipela i torbi jer ćete ih sigurno nositi više godina. Kožne cipele i torbe u kombinaciji deluju upadljivo i glamurozno tako da će Vam odmah dati rokerski moćan i žestok izgled. To se naročito odnosi na kombinaciju crnih kožnih cipela i torbi koje možete nositi bukvalno uz svu odeću. Ovog proleća preporučujemo da ih nosite uz ženstvene haljine, ali i uske bluze i šire elegantne pantalone.


2.    Cipele i torbe od prevrnute kože
Prevrnuta koža, velur ili antilop koža sve su to nazivi za ovaj predivni materijal koji je doživeo veliki povratak ove sezone. Ako želite da izgledate romantično i boemski onda obavezno nabavite cipele i torbe od prevrnute kože i to po mogućstvu u ujednačenim nijansama. Sa velurom će svaki Vaš prolećni outfit izgledati toplije i lepše.


3.    Cipele i torbe sa nitnama
Još jedan hrabar način da osvežite svoj prolećni outfit jeste da nosite zajedno cipele i torbe sa nitnama. Ako ih nosite uz sve crno daće Vam žestoki rokerski izgled. Ako ih nosite uz nežne i pastelne boje izgledaćete glamurozno i spektakularno.


4.    Cipele i torbe u metalik bojama
Metalik boje, a pogoto zlatna i srebrna su u trendu već nekoliko sezona. Ne nose se samo tokom zimskih već su sve prisutnije i tokom prolećnih i letnjih meseci. Metalik srebrne cipele i torbe možete nositi i uz kežual kombinacije. Što se tiče metalik zlatne ona je bolja za svečane prilike naročito uz malu crnu haljinu. Da biste uz metalik cipele i torbe izgledali sofisticirano, ali jednostavno nosite ih uz neutralni outfit bez suvišnih detalja.


5.    Cipele i torbe u neutralnim bojama
Ako ste ljubitelj jednostavnih outfita u neutralnim bojama onda slobodno kombinujte cipele i torbe u ovim bojama. To nisu samo crna i bela već i većina zemljanih tonova koji se dobro slažu sa svim ostalim bojama. Cipele i torba mogu biti u istim nijansama ili u različitim. Na primer kombinujte kamel cipele sa bež ili belom torbom.


6.    Velike torbe i starke
Patike ne morate samo da nosite uz rančeve i ostale sportske torbe. One lepo stoje i savršeno se dopunjuju sa velikim i vrećastim torbama, samo vodite računa da ih uskladite po boji. Za crne i bele starke ne morate da brinete jer se one uz sve slažu.


7.    Teksas torba i bež cipele
Ako imate pismo torbu od teksasa i ne znate kako da je nosite onda učite od najboljih i uskladite je sa bež cipelama na štiklu. Na taj način dobićete zanimljivu kežual kombinaciju u kojoj ćete izgledati ležerno i vitkije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име