Marame predstavljaju vanvremenski modni detalj koji se može nositi preko cele godine. Za proleće se preporučuju svilenkaste i lagane marame u lepim bojama i printovima koje će svaki outfit osvežiti i dati mu određenu dozu elegancije, ženstvenosti i šik boemski izgled. Prednost marama u odnosu na druge modne detalje je što se one mogu nositi na različite načine. Francuskinje su profesionalci u nošenju marama i zato Vam po ugledu na njih predlažemo da pogledate na koje sve načine možete nositi marame ovog proleća.
1.    Nosite marame sa printovima
Ukoliko su Vam klasične marame neutralnih boja i dezena dosadile i želite da obogatite svoj stil nečim novim i osvežavajućim onda nabavite marame sa interesantnim printovima. To ne mora da bude neki šokantan i upadljiv print već je za početak  sasvim dovoljna marama sa prugama ili tufnama.


2.    Nosite marame upadljivih boja
Marame upadljivih i živih boja predstavljaju najlakši i najbolji način da odmah osvežite i ulepšate svoj prolećni outfit. Preporučujemo marame u roze, žutoj ili tirkizno plavoj boji.


3.    Nosite uske marame
Ako su Vam dosadile široke marame onda nabavite usku maramu i vežite je kao kravatu oko vrata. Ove uske marame su veliki hit poslednjih godina. Funkionalne, moderne i lepo se kombinuju kako sa kežual tako i sa svečanom garderobom.


4.    Nosite maramu ispod kaiša
Marama uvek može da se iskoristi kao alternativa za kaiš. Isto tako marame možete nositi i ispod kaiša i to naročito duže i šire. Ovo je jedan od kreativnih načina nošenja marame omiljen kod poznatih dama.

5.    Nosite maramu na torbi
Od Vaše kreativnosti zavisi kako ćete nositi marame ovog proleća. One će uvek Vaš vrat zaštititi od hladnoće i vetra. Ali isto tako ih možete vezati na glavi ili oko drške torbe i nositi  kada je toplo vreme. Budite originalni i eksperimentišite sa maramama koje su veliki hit ovog proleća.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име