Ako planirate da ovog proleća obnovite svoju šminku predlažemo Vam da krenete od karmina. Za razliku od hladnijih i tamnijih nijansi koje su se nosile tokom zime, ove sezone nas očekuju pastelne, svetlije i jarke boje koje se lepo kombinuju sa raznovrsnom prolećnom garderobom. Pogledajte o kojim je bojama reč.

  1. Jarko crvena

Klasična crvena boja karmina nikada neće izaći iz mode. Ovog proleća nosiće se jarko crvene nijanse koje mogu biti deo i dnevne i večernje šminke. Sa ovim karminom ćete uvek biti primećene pa čak i kada ga nosite uz minimalnu šminku i nenametljivu frizuru.

jarko crveni karmin

  1. Fuchsia

Fuchsia je bila veliki hit prošlog proleća, ali će se nositi i ove sezone. Predivna vruća pink nijansa je u skladu sa bojama prolećnog cveća i savršeno će osvežiti Vaše lice i celokupni stajling.

fuchsia

  1. Bordo nijanse karmina

Od tamnijih nijansi karmina ovog proleća nosiće se bordo nijanse koje vuku ka braon boji i podsećaju na boju čokolade. Radi se uglavnom o mat karminima koji su odličan izbor za večernju šminku.

 bordo nijanse karmina

  1. Ljubičaste nijanse karmina

Ako su Vam dosadili karmini u crvenoj, roze, narandžastoj i bež boji onda ovog proleća obradujte sebe ljubičastim karminom. Izaberite onu nijansu ljubičaste koja Vam se najviše dopada i lepo stoji uz Vašu boju tena. Za dame koje nose ljubičasti karmin se obično kaže da su avanturističkog duha.

 ljubicaste nijanse karmina

  1. Pastelne nijanse karmina

Pastelne boje su u trendu ovog proleća pa će se samim tim nositi i šminka u raznovrsnim pastelnim nijansama. Od pastelnih boja najinteresantnije su pastelno roze, crvena i narandžasta boja karmina.

pastelne boje karmina

  1. Ružičasta boja karmina

Zabavna i tipično ženska boja karmina koja lepo stoji svim damama bez obzira na boju tena. Odlično se uklapa uz prolećne haljine, baletanke i šešire ili cvetne detalje u kosi.

ruzicasta boja karmina

  1. Boja kestena

Bez obzira što proleće nije sezona kestena to ne znači da ne možemo da nosimo ruževe u ovoj tamnijoj, pomalo toploj i braonkastoj nijansi koj se odlično uklapa uz skoro sve prolećne odevne kombinacije.

karmini u boji kestena

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име