Pogledajte koji su komadi odeće i detalji zvanično najveći modni trendovi za sezonu proleće leto 2014 godine.

1.    Praktična torba
Postoji veliki izbor različitih stilova praktičnih torbi. Najpoznatije i najtraženije su torbe Michael Kors, Dior i Marc Jacobs. Torbe pored ručki imaju snažnu liniju i svojim dizajnom savršeno upotpunjuju kako  Vaš formalni tako i neformalni outfit.

2.    Prolećne čizmice
Prolećne čizmice predstavljaju savršenu kombinaciju sandala sa visokom potpeticom i klasičnih čizmi do članka. Ove sezone se preporučuju čizmice neutralnih boja a la Victoria Beckham i živopisne čizme sa krokodil printom Derek Lam’s.

3.    Šeširi
Devojke širom sveta lude za šeširima. Šiširi se kombinuju na različite načine uz odela, farmerice, haljine, kratke majice i pantalonice. Šešir je postao must have modni detalj svake dame.

4.    Mini torbe
Posle mnogo sezona konačno prevelike i masivne torbe zamenjuju mini torbe. U njih stane ono najosnovnije, prebace se preko ramena i ruke su Vam slobodne.

5.    Kombinacija crne i bele boje
Ove sezone u trendu je monohromatski izgled koji podrazumeva oštri kontrast između crne i bele boje. Na ovaj način dobijate sofisticiran i elegantan outfit.

6.    Dugačke ogrlice
Posle nekoliko sezona ponovo se nose dugačke ogrlice sa interesantnim privescima kao što su rese i novčići.

7.    Peplum stil
Peplum stil je popularan već nekoliko sezona. Peplum bluze se uklapaju u različite asortimane. Nose se uz ogrlice, zatim sa naborima koji su u blok boji, sa zanimljivim i sportskim aplikacijama, sa V-izrazom, duže peplum bluze, kraće, sa zanimljivim kaišem i tako dalje.

8.    Boxy bluze
Ove sezone boxy bluze predstavljaju ključnu stavku retro, futurističkog i utilitarističkog stila. Karakterišu ih široka ramena, raglan i miš rukavi, providni dodaci, naramenice i kombinacija blok boja.

9.    Crop pantalone
Crop ili pantalone sa sečenim nogavicama mogu imati široke i ravne nogavice, ali isto tako mogu nogavice biti uske i pratiti liniju nogu. Postoje različiti modeli ovih pantalona, sa naborima ili trakama za vezivanje. Da biste bili u trendu predlažemo da  obučete stare i izbledele farmerice i podavijete im nogavice.

10.    Odela sa printom
Veliki hit ove sezone su odela sa zanimljivim tropikal printom. Inače ovakva odela su bila popularna sedamdesetih godina prošlog veka u doba hipika.

11.    Mini suknje
Mini suknje su poslednjih sezona sve popularnije. Nose se različiti modeli od retro do klasičnih minića. Kožne suknje, kao i suknje sa različitim ukrasnim detaljima su posebno na ceni.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име