Beli sako je komad odeće koji bi svaka dama trebalo da ima u svom garderoberu. Raznovrstan je i nikada ne izlazi iz mode. Sa njim postižete čist, svež i elegantan celokupan izgled. Pogledajte na koje načine možete uklapati beli sako sa ostalom garderobom.

1.    Grafitne majice
Beli sako možete nositi preko grafitne majice. Na ovaj način postižete ne previše elegantan, ali sladak i kežual street style.

2.    Muške farmerice
Da biste postigli šik street style možete beli sako nositi uz par muških farmerki.

3.    Šortc
Beli sako se lepo slaže sa kratkim pantalonicama. Preporučujemo teksas pantalonice, ali možete izabrati pantalonice takođe bele i od istog materijala kao što je i sako.

4.    Neutralni boje
Beli sako možete nositi i preko komada odeće u neutralnim bojama kao što su braon, siva, bež, zlatna boja. Ovakav outfit je idealan kao poslovna garderoba.

5.    Odeća sa printom
Ako imate bluze i haljine sa svetlim i smelim printom koji želite malo da ublažite, onda preko obucite beli sako. Detalji u vidu nakita Vam kod ovog outfita nisu potrebni.

6.    Mala crna haljina
Ako malu crnu haljinu želite da nosite na neku dnevnu svečanu priliku, onda predlažemo da preko nje obučete beli sako.

7.    Crna boja
Kontrast crne i bele boje predstavlja savršenu kombinaciju koja se može nositi u različitim prilikama. Zato slobodno ispod belog sakoa nosite bilo šta crno.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име