Bliži se leto i pravo je vreme da se pozabavite svojim fizičkim izgledom. Ako ste dobili višak kilograma tokom zime potrebno je da ga eliminišete kako biste u svojoj letnjoj garderobi zasijali u punom sjaju. Sledeći koraci Vam mogu pomoći da doterate liniju do leta.

1.    Napravite plan
Za uspeh u bilo kom poslu potreban je plan. Isto tako planski skidajte kilograme i popravite svoju kondiciju i fizički izgled. Predlažemo da pravite kraće nedeljne planove i da se pridržavate svih koraka iz tog plana. To je najefikasniji putokaz do dobre forme.

2.    Redovno vežbajte
Ako ste odlučili da smršate do leta, onda je potrebno da redovno vežbate. To znači fizička aktivnost najmanje pet puta nedeljno. Vežbe odaberite sami. Sve dolazi u obzir od trčanja do teretane.

3.    Ne konzumirajte nezdravu hranu
Izbegavajte grickalice i visoko kaloričnu hranu koja može biti štetna za obim Vašeg struka. Frižider napunite zdravim voćem i povrćem.

4.    Zdravo se hranite
Napravite plan ishrane koji će obuhvatati samo hranjive i zdrave namirnice kao što su voće, povrće, integralne žitarice i posne proteine. Izbegavajte slatkiše i peciva i pronađite im adekvatnu zamenu.

5.    Kontrolišite težinu svaki dan
Da biste ispunili plan koji ste sebi postavili potrebno je da budete raspoloženi i puni pozitivne energije i želje za uspehom. Stres i frustracije Vam nisu potrebne. Samo ako ste smireni i posvećeni možete doći do dobrih rezultata. Kontrolišite težinu svaki dan i budite gospodar svog života.

6.    Nabavite kupaći kostim
Bez obzira što je još rano, kupite kupaći kostim da bi Vas motivisao i stimulisao da lakše izađete na kraj sa viškom kilograma. Zamislite sebe u kupaćem kostimu i u tome kako će Vam lepo stajati na plaži.

7.    Verujte u uspeh
Pomislite da sutra počinje leto i da uskoro idete na more. Zamislite sebe na plaži, izgledate prelepo u kupaćem kostimu, uživate u prijatnim i sunčanim letnjim danima, svi Vam se dive, a Vi  se smejete. Tako treba da razmišljate, jer je osmeh  znak da ste na dobrom putu i da ćete sigurno postići svoj cilj.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име