U svojim dvadesetim godinama osoba počinje da  gradi svoj stil oblačenja. Tada su uobičajeni smeliji i provokativniji komadi odeće. Međutim, sa trideset godina su nam potrebni formalniji komadi odeće koje možemo iskoristiti i uklapati za lična i profesionalna dešavanja. Na primer, formalna haljina, pantalone, lepo skrojena i seksi bluza koja ne otkriva mnogo i koju možemo nositi na rođendane. Pogledajte šta svetski dizajneri predlažu damama da nabave od garderobe kada pređu trideset godina.

1.    Prava kožna jakna

 Prava kožna jakna
Teksas jakna nam treba kad imamo dvadeset godina. Međutim, u tridesetim godinama života  nam treba kožna jakna. Slaže se uz haljine, suknje i pantalone deluje efektno, a ne previše nervozno i teško.

2.    Džemper od kašmira

Džemper od kašmira
Zamenite pletene i konfekcijske džempere jednim super mekim džemperom od kašmira. Možete ga nositi uz olovka suknju i na posao i na večere.

3.    Kvalitetan mantil

 Kvalitetan mantil
Mantili ne izlaze iz mode  i predstavljaju klasični komad odeće koji možete kombinovati na različite načine u zavisnosti od prilike.

4.    Sofisticirani gornji delovi garderobe

Sofisticirani gornji delovi garderobe
Kada imate dvadeset možete da nosite flertujuće, zabavne, neozbiljne bluzice. Međutim sa trideset Vam je potrebna seksi, ali sofisticirana bluza koja će istaći ono što je najlepše na Vama, na primer ramena.

5.    Savršena olovka suknja

Savršena olovka suknja
Olovka suknja je u trendu poslednjih godina. Lepo stoji naročito uz bele bluze i može se nositi i u formalnim i u neformalnim prilikama.

6.    Duži kaput

Duži kaput
Duži kaput Vam daje potrebnu ozbiljnost, ali Vas i greje tokom jutarnjeg odlaska na posao. Ispod njega možete nositi olovka suknju. Nabavite pravi vuneni kaput u nekoj boji koju možete lako uklapati uz boju zimskih čizama.

7.    Pantalone sa printom

Pantalone sa printom
Zamenite farmerice pantalonama sa štampom koje možete lako uklapati uz ostalu poslovnu garderobu.

8.    Beli sako

 Beli sako
Beli sako Vam daje elegantan i ozbiljan izgled tako da ga možete nositi preko prolećne haljine, ali i uz farmerice.

9.    Klasična haljina

 Klasična haljina
Farmerke i majice zamenite klasičnom haljinom koja Vam lepo stoji i u kojoj se osećate udobno i prijatno. Izaberite haljinu sa životinjskim printom koji je u trendu.

10.    Elegantne pantalone

Elegantne pantalone
Sašijte elegantne crne pantalone koje prate liniju Vaših nogu. Mogu biti sa širim ili užim nogavicama to sami odlučite.

11.    Svečana haljina

 Svečana haljina
Svečana haljina Vam je potrebna za zabave, svadbe i slična veselja. Haljina treba da otkriva dovoljno i ne previše, da bude u lepoj boji, sa interesantnim krojem i od kvalitetnog materijala.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име