Naslovna Boja Kose Koja boja kose ide uz braon oči

Koja boja kose ide uz braon oči

0
13006
boja kose uz braon oči

Promena boje kose je jedan od najlakših i najjeftinijih načina da promenite svoj izgled. Međutim kao što možete da izaberete pogrešne farmerke isto tako možete da odaberete i pogrešnu boju kose. Zato prilikom izbora boje kose morate da imate u vidu  boju kože i očiju. Smeđa boja očiju je specifična jer varira od zelenkasto braon do zlatno braon nijansi. Predlažemo Vam da pogledate sledeće savete koji Vam mogu pomoći da odaberete odgovarajuću boju kose.

1.    Stanite ispred ogledala da biste utvrdili koju vrstu smeđih očiju imate. Kestenjaste ili smeđe oči se mogu svrstati u četiri različite boje: preovlađujuće zelene, zelenkasto žute, zlatno žute i plavičasto zelene. Pažljivo posmatrajte oči da biste odredili kojoj grupi pripadaju.
2.    Ako imate smeđe oči sa preovlađujuće zelenom bojom i pritom Vam je koža svetlija onda odaberite smelu crvenu, crvenkasto braon i kestenjastu boju kose. Imajte na umu da prirodne riđokose po pravilu imaju svetlu kožu. Boje koje se ne preporučuju su pepeljasto braon i svetlo plava.
3.    Ako su Vam oči zelenkasto žute onda izaberite ljubičasto crvenu boju kose kao što je boja plavog patlidžana ili tamnog vina. Ova boja s’obzirom da nije prirodna odgovara svakom tipu kože. Izbegavajte kestenjaste nijanse kao što su boje bakra i zlatna boja.
4.    Damama sa zlatno žutim kestenjastim očima lepo stoje braon i čokoladno braon boja kose i to za svaki tip kože. Izbegavajte bakarne nijanse boja za kosu.
5.    Uz plavičasto zelene smeđe oči ide bakarno crvena boja kose kao i zlatno plava boja.

NEMA KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име