Proleće kao prelazno godišnje doba nam omogućava da se raznovrsno oblačimo. Najčešće se kombinuju zimski i letnji modeli i detalji. Jedan od detalja koji podseća na zimu, a nosi se u proleće jesu prolećne čizme. One u potpunosti svojim osobinama kao što su vodootpornost, toplina, udobnost i zanimljivi dezeni odgovaraju promenljivom prolećnom vremenu. Pogledajte koje su prolećne čizme aktuelne ove sezone.

1.    Asos Ringo čizme

 Asos Ringo čizme
Ove čizme sadrže sve ono što je sada u trendu, a to su debeo đon i animal print. Lepo stoje uz farmerke, teksas šortceve i prolećne haljine. Slobodna peta ih čini kul i daje im poseban šmek.

2.    Predivne kožne čizme

 Predivne kožne čizme
Ove čizme imaju udoban i luksuzan dizajn, a prorez i kopča im daju prolećni rokerski izgled. Lepo stoje uz uske farmerice i haljine.

3.    River Island Ilona braon čizme sa kaiševima

River Island Ilona braon čizme sa kaiševima
Ove čizme se svojom bojom savršeno stapaju u prolećni ambijent. Možete ih uklapati sa starim, izbledelim farmerkama, teksas šortcevima i finim prolećnim bluzama sa zanimljivim dekolteom.

4.    New Look Padded bajkerske čizme

 New Look Padded bajkerske čizme
Umesto crnih za proleće izaberite svetlo braon bajkerske čizme. Udobne su i mogu se koristiti za dugo pešačenje pa čak i trčanje za autobusom. Mogu se uklapati uz farmerke, haljine i ostalu prolećnu garderobu.

5.    Dr Martens čizme sa printom lobanje

 Dr Martens čizme sa printom lobanje
Udobne su, imaju pertle pa ih možete podešavati. Nosite ih uz farmerke ili haljine i dokolenice. Ako Vam se ne sviđa print lobanje onda izaberite neke sa polka dots.

6.    Aldo Delana čizme preko kolena

Aldo Delana čizme preko kolena
Čizme preko kolena se mogu nositi u bilo kom godišnjem dobu. Najlepše stoje uz uske farmerice, interesantne bluzice i ogrlice sa privescima. Izgledaćete kao dama od milion dolara.

7.    Gladijatorke čizme

Gladijatorke čizme
Ove čizme su idealne za tople prolećne dane.Izgledaju i stvaraju neverovatan osećaj. Lepo stoje uz duge suknje i haljine. Ne preporučuju se za posao.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име