Poznati neretko diktiraju modu i uglavnom to čine odgovorno i sa stilom. Ali, obzirom da su i oni samo ljudi, greške se dešavaju. Za ovaj mesec izdvojili smo  Katy Perry, Rity Oro i Lady Gagu. Pogledajte fotografije pa presudite sami.

Lady Gaga je poznata po svom ekstravagantnom stilu oblačenja i u to nema sumnje. Međutim, zahvaljujući slici paparaca  svedoci smo njenom malo je reći nesrećnom izdanju. Jeste da je proleće ali ovo preterano cvetno izdanje je daleko od dobrog ukusa. Uskladu sa tim i njena kosa takođe buja na sasvim prirodan način. Presudite sami.

Katy Perry  uglavnom  bira odgovarajuću garderobu i u skladu sa tim i boje. U ovom slučaju boje su odabrane korektno ali više zahvaljujući ovoj ekstra dugoj Versaće haljini. Ipak, zli jezici u ovom slučaju napominju da su delovi haljine predugi i da se nikako ne uklapaju u ovaj outfit.

I na kraju Rita Ora. Ova plavuša je očigledno ponosna na boju svoje kose i verovatno potpuno svesna činjenice da se crvena boja apsolutno uklapa u njen imidž. Prljavo  bela košulja je školski primer kontrasta na ovako crvenu nijansu pantalona. Bilo kako bilo zlim jezicima nije jasno otkud tako naglašeni žuti detalji. Nekima je to toliko zasmetalo da su je uporedili sa Ronaldom Mekdonaldom, maskotom poznatog lanca brze hrane.  Ako pažljivije zagledate lanac oko njenih bedara, videćete nešto što i podseća na logo poznate kompanije.

Rita Ora, Lady Gaga i Kety Perry su definitivno ponosni vlasnici modnog promašaja za mesec april iako do kraja meseca kalendarski ima još vremena.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име