Trendove  diktiraju poznate glumice i pevačice, a njih je najviše iz Amerike. Čak i naše poznate ličnosti kopiraju inostrane kolege. Zato Vam predlažemo da među prvima pogledate koje se boje kose najviše traže u američkim frizerskim salonima.

1.    Moderna ombre

Bayonse Moderna ombre frizura
Jedna frizerka kaže da njeni klijenti u Njujorku najviše traže modernu verziju ombre. To u suštini znači boju kose kakvu ima Beyonce. Radi se o mekšoj gradaciji boja, koja vremenom postaje toplija i suptilnija, a ne previše oštra.

2.    Živahno crvena

Živahno crvena frizura Moli Sims
Energično i živahno crvena nijansa boje kose je veliki hit u Teksasu. Južnjakinje žele da oponašaju Molly Sims i njen potpuno novi brend roze zlatnih tonova.

3.    Balayage bronzana kosa

Balayage bronzana kosa Dzesike Biel
Sa šiškama ili bez devojke iz Čikaga vole bezbrižnu balayage bronzanu boju kose koju ima Jessica Biel. Ona skoro uvek nosi srednje braon osnovu sa balayage van korena. To je tipična boja koja odlikuje dame sa srednjeg zapada ( Midwestern Lady).

4.    Strawberry Blonde

Strawberry Blonde Ami Adams
U Njujorku je takođe popularna duboka plavo crvena (deep strawberry blonde) nijansa kakvu ima Amy Adams.

5.    Plava boja

plava kosa Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence je jedna od trenutno najpopularnijih plavuša širom sveta, a naročito u Njujorku gde mnoge mlade dame žele da imaju istu boju kose kao i ona.

6.    Blond Lock

Lauren Conrad Blond Lock
Kombinacijom dve tehnike balayage i ombre dobija se ova lock plava boja kose Lauren Conrad koja je jedna od najtraženijih boja ovog proleća.

7.    Plava boja Michelle Williams

 Plava boja Michelle Williams
Plava nijansa kakvu ima Michelle Williams je jedna od najtraženijih plavih boja kose u Atlanti.

8.    Dve nijanse

Lily Aldridge dve nijanse
Na Beverli Hilsu je najtraženija ombre kosa Lily Aldridge koja podrazumeva dve nijanse tojest spoj braon i plave.

9.    Kestenjasta boja

Kate Middleton kestenjasta boja kose
Klijentkinje frizerskih salona u Njujorku traže kestenjastu boju kakvu ima Kate Middleton. Ova boja izgleda moderno i sofisticirano jer sadrži sočne nijanse plave, čokoladno smeđe i crvene boje.

10.    Narandžasta boja

Jessica Chastain narandzasta boja kose
U Čikagu se najviše traži narandžasta nijansa kakvu ima Jessica Chastain. Međutim frizeri kažu da se do ove nijanse teško dolazi jer se moraju kombinovati pet različitih tonova zlatne i crvene boje i takože se mora koristiti tehnika balayage da bi se istakla dimenzija ove boje.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име