Kakvi su nokti u trendu u svetu ove sezone?  Ove sezone se preporučuju lakovi za nokte boje kože, somot nokti, razne teksture, francuski manikir, neonske boje lakova. Veliki je izbor, a na Vama je da pokažete svoju kreativnost i originalnost.

1.    Bež nokti
Veliki trend ovog leta su neutralne boje lakova za noktiju. Boja peska, razne nijanse žutosmeđe, braon, roze i boja breskve čine Vaše nokte svežim i urednim. Takođe je prisutno i ukrašavanje noktiju na neutralnoj osnovi ili neki nakit za nokat. Ovakvi nokti savršeno idu uz šarene letnje haljine ili farmerice.
bez nokti

2.    Mat boja noktiju
Matirani – somot nokti su prošle godine bili veliki hit, ali su i sada prisutni. Mogu biti različitih boja kao što su ljubičasta, plava, crna, siva, roze i dobra su osnova za ukrašavanje.
mat boja noktiju

3.    Nokti sa teksturom
Ovog leta su popularni nokti sa 3D manikirom. Razne šljokice, tačkice, romboidi, kavijar nokti, nakit na jednom ili dva nokta i ostale teksture daju Vam celokupan glamurozan izgled.
nokti sa teksturom

4.    Francuski twist nokti
Francuski manikir podrazumeva novu igru boja i dimenzija na noktima. Metalik vrhovi na sivoj osnovi ili raznobojni vrhovi na goloj osnovi, polumesec manikir i mnoge druge kombinacije.Možete se za leto igrati da na roze ili svetlo plavoj osnovi oslikavate morke motive kao što su sidra, korali, palme, ribe…
francuski twist manikir

5.    Neonski nokti
Neonske ili drečave boje su ponovo u trendu. Jedna ili kombinacija dve neonske boje na noktima daje pop izgled i savršeno se uklapa uz letnje haljine i kupaće kostime.
neonski nokti

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име