Svim damama koje vole i nose plavu boju kose predlažemo da pogledaju koje su nijanse plave popularne ove sezone.  Radi se o lepim i suptilnim nijansama koje se odlično uklapaju uz sunčano vreme i laganu letnju odeću.

  1. Prljavo plava boja kose

Prljavo plava ili svetlo braon je prava letnja nijansa jer sadrži žućkaste do smeđe tonove koje se predivno presijavaju na suncu. Ovu boju mogu nositi sve dame bez obzira na boju tena. Prljavo plava posebno lepo izgleda na dugoj talasastoj kosi, mada je mogu nositi dame i sa kosom srednjih dužina pa čak i kratkim frizurama.

prljavo plava boja kose

  1. Zlatno plava boja kose

Zlatno plava se smatra najsvetlijom i najsjajnijom nijansom plave boje kose. Radi se o nežnoj nijansi koja osvežava lice naročito ono potamnelo od sunca. Možete je nositi na svim dužinama kose.

Zlatno plava boja kose

  1. Strawberry plava boja kose

Strawberry ili jagoda plava je hit već nekoliko sezona. Radi se o suptilnoj i privlačnoj nijansi koju mogu odabrati i plavuše i crvenokose. Obožavaju je mnoge poznate dame i sa zadovoljstvom nose. Ova nijansa naročito lepo stoji damama sa hladnim tenom, roze podtonovima kože i zelenim očima.

strawberry plava boja kose

  1. Platinasto plava boja kose

Platinasto plavu boju kose su proslavile Holivudske zvezde. Ona je simbol glamura, moći i seksipila. Ova boja je i dalje popularna mada dolazi u više varijanti od kojih je ovog leta najupečatljivija kalaj plava. Platinasto plava lepo izgleda na kratkoj bob frizuri sa retro talasima, ali i na piksi frizurama. Najčešće je nose dame sa svetlijom bojom kože, mada ima i tamnoputih dama koje biraju platinasto plavu boju kose.

Platinasto plava boja kose

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име