Ovog maja očekuju nas zanimljive modne kombinacije. I dalje su prisutni printovi, rese ali i laganija odeća upadljivijih boja i krojeva. Polako, ali sigurno nas ove majske kombinacije uvode u dugo očekivani letnji stil oblačenja.
1.    Haljine sa cvetnim printom
Cvetni print je u trendu već duže vreme. Ali ovog maja su aktuelne haljine sa  divnim i romantičnim cvetnim  printovima. Haljine mogu biti raznovrsnih dužina i krojeva kao i sa krupnijim i sitnijim cvetnim printovima. Ove haljine izgledaju prelepo sa teksas jaknom preko.


2.    Bilo šta sa prugama
Pruge su vrući trend ove sezone i mogu biti deo veoma originalnih i lepih odevnih kombinacija. Tokom maja možete nositi prugaste bluze u kombinaciji sa suknjom ili pantalonama u cvetnom printu. Ili jednostavno obucite prugastu haljinu stavite šešir na glavu i spremni ste za izlazak.


3.    Bluze sa spuštenim ramenima
Mnogi stilisti smatraju da bluze sa spuštenim ramenima predstavljaju zaštitni znak proleća. Izgledaju seksi, ali i tajanstveno jer ne otkrivaju previše već samo ramena. Zato pojedini krojevi ovih bluza mogu biti i deo poslovnih kombinacija ukoliko ih lepo uskladite sa elegantnim pantalonama ili olovka suknjama.


4.    Plisirane suknje
Plisirane suknje predstavljaju veoma zahvalni komad odeće jer izgledaju seksi i ženstveno dok lepršaju oko nogu, ali isto tako i skrivaju one delove tela oko kukova kojima niste zadovoljni. Plisirane suknje mogu biti različitih dužina i boja i lepo se kombinuju sa ostalim prolećnim komadima odeće.


5.    Narandžasta boja
Ovog proleća nosi se roze, plava, zelena, bela, braon, pastelne boje, ali nam se čini da dame veoma često biraju odeću u narandžastoj boji. Narandžasta se smatra novom crnom bojom, laska svakom tipu kože i odličan je uvod u leto. Sa narandžastom lepršavom haljinom i braon gladijator sandalama zračićete optimizmom i ženstvenošću gde god da se pojavite.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име