Dame vole da zaokruže svoju modnu kombinaciju nekim prelepim modnim detaljem. Najčešće su to torbe. Pored lepe spoljašnosti ženske torbe bi trebalo da budu funkcionalne, tj. da imaju dovoljno mesta za sve neophodne sitnice koje žene nose svuda sa sobom.  Pogledajte kojih sedam ženskih torbi prema ocenama svetskih kreatora se mogu nositi svaki dan.

1.    Lulu by Lulu

Lulu by Lulu torbe
Ova moderna torba ima dvostruke ručke i odvojen kaiš tako da se može nositi i u ruke i na rame. Sve stvarčice u njoj možete lepo rasporediti jer ima unutra tri pregrade i još jedan džep sa strane. Pored crvene ova torba se još može naći u crnoj i boji gline.

2.    Danielle Nicole

Danielle Nicole torbe
Idealna ženska torba za osobe koje mnogo toga nose sa sobom. Pored ručke, sadrži i kaiš kao i magnetno zatvaranje. Može se naći u crnoj i bež boji.

3.    Tall Tote

 Tall Tote torbe
Ova ženska tobra  je napravljena od čvrste teksture skaja i podseća na hrapavu krokodilsku kožu. Sadrži ručice i odvojeni kaiš za nošenje i zbog svoje prostrane unutrašnjosti je veoma omiljena.

4.    X+M torbica

 X+M torbica
Torbica od veštačke kože sa dve drške i odvojivim podešavajućim kaišem. Sadrži tri manja unutrašnja džepa od kojih se jedan zatvara i dva spoljna džepa.

5.    Vince Camuto

Vince Camuto torba
Ova ženska torba koja podseća na ranac se savršeno uklapa uz farmerice i džempere. Nosi se na rame i uz nju odlično stoji neki lepi sat ili glomazan komad nakita. Postoji u boji vina i u maslinastoj boji.

6.    Bleecker torbica

Bleecker torbica
Savršena ženska torba za gradsku devojku i može se nositi tokom svih godišnjih doba. Ima ručku i podešavajući kaiš i dostupna je u pet različitih boja.

7.    Zara

 Zara torbe
Takođe gradska ženska torba od imitacije kože sa kaišem. Minimalistička, elegantna, svestrana, a pre svega klasična torba.

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име